SİYAHKUŞAK

F. Vural YILMAZ & Editör’ün Notu:

F. Vural YILMAZ & Editör’ün Notu:
F. Vural YILMAZ

Elle tutulur bir dergi, gazete veya bir site yok!

Gazeteci Murat Botanlıoğlu ile tanışma imkanı bulduk ve güzel bir akşam yemeği yedik. Keyifli bir sohbet oldu. Tabii ki konumuz dövüş sanatları camiası ve bir de SİYAHKUŞAK Web.’di.

Son zamanlarda bu camiada göze batan bir açık var! Elle tutulur dergi, gazete veya bir site çok aktif değil. Çoğumuz geri adım attık. Bu paralelde SİYAHKUŞAK’da durağan döneme girince açık büyüdü. Fatih hoca ile konuşurken start kararı çıkınca düğmeye bastık.

Botanlıoğlu da tecrübeli bir isim. Sosyal medyada facegazete hazırlıyor ve camiada da seviliyor.

Bizimle paylaşağı çok değerli görüşleri var. Katkısını esirgemeyeceğinden emindik. İstifade edelim dedik. Buluştuk ve mevzuyu masaya yatırdık. Sağolsun değerli görüşlerini bizimle paylaştı. Sağol Botanlıoğlu.

*
Daha önce SİYAHKUŞAK Dergi!

Şimdi SİYAHKUŞAK tatamilere geri dönüyor. Artık işbaşı zamanı. Biraz bekleyin! Yavaş yavaş farkı fark ettireceğiz!

Celal Akgül Londra’da yaşayan bir karate hocamız. Oradaki mücadelesini yaptığımız bir ropörtaj ile siz değerli okur ve ziyaretcilerimize yansıtma imkanı bulduk. Umarız beğenmişsinizdir!

O temelde bir karateci ve JKA’ya bağlı olarak çalışıyor. Celal hocaya kolay gelsin diyelim.

Akgül’ü fotoğrafta gördüğünüz gibi güzel bir hoby yanı daha var! Eski SİYAHKUŞAK Dergi editörü Bülent Ataş’la birlikteler. Yani dövüş sanatlarıyla komple iç içe olmuş. Kalemini eline alan, yazan bir gazetecilik tarafı da var. Bülent Ataş’ın da sektör değiştirdiğini biliyoruz.
Ne dersiniz? Akgül kalemini eline alır mı? Daha önce SİYAHKUŞAK Dergi, şimdi SİYAHKUŞAK Web. Olur mu olur!

*
Fatih İnce: “Yep-yeni projeleri hayata geçirme hayali ile müjdeliyoruz.”

“Biz Siyahkuşak web’i takip etmeye lütfen ama lütfen devam edin. Harika sürprizlerimiz olacak sizlere…”

Fatih İnce, SİYAHKUŞAK Web.’in Kanada’da bir yazarı ve yayın kurulu üyemiz. Görüşleri bizim için çok önemli. Web.’de rolantide olmamıza hiç sıcak bakmaz! Oturduk projeleri konuştuk. İlk işi, hemen yeni yazısını hazırladı ve kısa sürede pas etti.

Bakın yazısından bir alıntıda ne diyor;
“Yaklaşan 2018 yılı, biz Siyahkuşak web emekçileri için gerçekten çok renkli ve mükemmel geçecek. Umut ediyor ve inanıyoruz ki, bu güzel coğrafyada yapılacak o kadar çok güzel işler var ki, saymakla tükenmez. Sizleri işte bu güzel duygu, düşünce ve yep-yeni projeleri hayata geçirme hayali ile müjdeliyoruz.”

“Biz Siyahkuşak web’i takip etmeye lütfen ama lütfen devam edin…Harika sürprizlerimiz olacak sizlere… Sağlık ve esenlik dolu günler diliyorum.”
Daha fazlası işte bu yazıda!

——————————————————————————————————————————————

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. CELAL AKGUL dedi ki:

    SELAMLAR VURAL BEY COK IYI OLMUS SAYIN MURAT ABI LE BULUSUPTA KONUSMAKTA AYRICA GUZEL SELAMLAR MURAT ABIYEDE TABII ILERI DONUK PROJELER OLUCAK SIYAH KUSAK WEB OLARAK GUZEL HIZMETLER YAPACAGINIZA EMINIM INSALLAH HER BRANSTAN DESTEK GELIR MUCADELE SANATLARIN SESI SOLUGU OLURSUNUZ BUNLARA IHTIYAC VAR NE KADAR DERGI OLARAK CIKMASADA SIMDI HER SEY ONLINE UZERINE KAYIYOR VE GENIS KITLELERE ULASMAK SART TABII BUNLAR BUYUK CALISMA VE OZVERIYLE OLUCAK BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIM SAYGI VE SEGILERIMLE OSS

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.