SİYAHKUŞAK

7. Uluslararası Baku Open Karate Turnuvası’nda 9 Madalya…

7. Uluslararası Baku Open Karate Turnuvası’nda 9 Madalya…
Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 22-23 Nisan tarihleri arasında düzenlenen 7. Uluslararası Baku Open Karate Turnuvası’nda milli sporcularımız dokuz madalya kazandı.

Bakü’nün ev sahipliği yaptığı 7. Uluslararası Baku Open Karate Turnuvası’na 10 sporcuyla katılım gösteren Karate Milli Takımımız, dokuz madalya kazandıdı.

Baku Open Karate Turnuvası’nda Türkiye ve Azerbaycan  ile birlikte; İran, Rusya, Kazakistan,Gürcistan, Ukrayna, Özbekistan, Bulgaristan ve Türkmenistan’dan toplam 200 sporcu mücadele etti.

Ümit, genç, 21 yaş altı, büyükler ve veteranlar kategorilerinde müsabakaların yapıldığı turnuvaya Milli takımımız büyükler kategorisinde katılım gösterdi.

Serhedçi Spor Merkezi’nin ev sahipliği yaptığı müsabakalarda ülkemizi temsil eden; 50 kiloda Sevil Baş, 61 kiloda Şahika Yıldız, 68 kiloda Beyza Coşkun ve +68 kiloda Rumeysa Genç altın madalya kazandı. Bayanlar 55 kiloda Selvanur Akkurt ise gümüş madalyanın sahibi oldu.

Erkekler 75 kiloda Ahmet Uygur ikincilik kürsüsüne çıkarken, yine aynı kiloda Murat Öz de bronz madalyayı boynuna astı. 84 kiloda Ziya Yaşar ve +84 kiloda da Metehan Kabasakal bronz madalya kazanma başarısı gösterdiler.

Kafile ile birlikte Azerbaycan’a giden Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, madalya töreninde dereceye giren sporcularımıza ödüllerini takdim etti. Avrupa’da ülkemizi başarıyla temsil eden genç sporcuların kendilerini geliştirmeleri için önemli bir hazırlık turnuvası olduğunu belirten Başkan Delihasan, dereceye giren sporcularımızı tebrik etti.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.