SİYAHKUŞAK

Almanya’nın Goslar kentinde Karate’nin Ayak Sesleri…

Almanya’nın Goslar kentinde Karate’nin Ayak Sesleri…
Yurtdışı Türkleri Karate Federasyonu’nun destek verdiği Karate Semineri 03.10.2015 Cumartesi günü Almanya’nın Goslar kentinde yapıldı.

Yurttdışı Türkleri Karate Federasyonu Başkan vekillerinden Kasım Keleş ( 8.DAN ) ve Akay Özdemir ( 7. DAN ) Baş Antrenörlüklerinde yapılan Karate-Do Seminerine Almanya’nın değişik Şehirlerinden katılan Türk, Alman ve değişik uyruklu 75 kişilik Karate-Do Sporcu gurubunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Seminer hakkında açıklama yapan Sayın Kasım Keleş, ”Avrupa’da Türk Antrenörlerinin kalitesi ve farklılığı zamanla anlaşılır olmaya başlandı, yapmış olduğumuz son seminerimize Türk Sporcuların haricinde çoğunluğu Alman vatandaşı olmakla birlikte değişik uyruklu Sporcuların iştirak etmesi Türk Karatesi adına çok sevindirici olmuştur” dedi.

Akay Özdemir, seminer hakkında yaptığı açıklamada,” Almanya’nın Goslar ve Köln Şehirlerinde yılda iki kez düzenlenen Karate Seminerlerinin ilkini 1998, 1999 yılları arasında Almanya’nın Goslar Kentinde Yugoslav Antrenör Doktor İlijajorga ile başlattım. Daha sonra 2000, 2005 yılları arasında Antrenör Ersoy Çırlar ile, 2005 yılından günümüze kadar olan süreç içinde ise Değerli Hocamız Kasım Keleş ile birlikte Köln ve Goslar’da olmak üzere yılda iki kez yapmakta olup, 2013 yılından itibaren ise Sayın Keleş Hocamız ve Şahsımın Başkan vekilliğini sürdürdüğümüz ” Yurtdışı Türkleri Karate Federasyonu” Bünyesinde Seminerlerimizi sürdürmekteyiz” diyerek sözlerini tamamladı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.