SİYAHKUŞAK

Beşiktaş’ta Sporun Gülen Yüzü, Tunç Fight Club & Fitness…

Beşiktaş’ta Sporun Gülen Yüzü, Tunç Fight Club & Fitness…

Beşiktaş-Dikilitaş’ta sporun gülen yüzü, Tunç Fight Club & Fitness… Beşiktaş halkına ve çevre semtlerden gelen bay-bayan tüm yaş gruplarına hizmet veren kulüp, ferah ve modern yüzüyle dikkat çekiyor.

Tunc Fight 2 (2)

Uzun yıllar sporun içinde olan Sensei İlhami Tunç yönetiminde faaliyet gösteren kulüpte bugüne kadar Karate, Kick Boks, Wing Tsun dersleri yanında Fitness, Vücut Geliştirme ve Pilates gibi bir çok branş yer aldı. Beşiktaş halkına ve çevre semtlerden gelen bay-bayan tüm yaş gruplarına hizmet veren kulüp, ferah ve modern yüzüyle dikkat çekiyor.

 İlhami Tunç’un Uluslararası Kanazawa Dünya Kupası’da Şampiyonluğu var!

 Daha önce Ukrayna’nın başkenti Kiev’de, Ukrayna Shotokan Karate-Do Birliği (SKI-Ukrayna) tarafından düzenlenen Dünya Kanazawa Kupası’na katılan Türk karate ekibi rakiplerini yenerek takım halinde birinci oldu. KPİ Spor Salonu’nda gerçekleşen Kanazawa Kupası’nda Türkiye’yi Uluslararası Shotokan Karate-do Federasyonu (SKİF) Türkiye Baş Eğitmeni Mikdat Kahraman başkanlığındaki kafile temsil etti. Tunç Spor Kulübü antrenör ve sporcusu İlhami Tunç, Dünya Kanazawa Kupası’nda 1 Altın, 1 Gümüş madalya aldı.

Tatemilerin şampiyonu İlhami Tunç’un Karate ile ilgili şu tezi dikkat çekiyor;

“Silahsız savunma sanatı olarak bilinen Karate Do, 7 den 70 e herkesin yapabileceği bir spor dalıdır. Özellikle denge dikkat ve refleksleri geliştirdiği için hiperaktivite sorunu olan çocuklara doktorlar tarafından önerilmektedir”

“Vücudunuzu tanıma, esnekliğinizi arttırma kendinizi en iyi şekilde savunabilme imkânı sağlayan bu savunma sporunda aynı zamanda bütün kasları da çalıştırdığı için esneklik sıkılaşma ve kilo vermek içinde iyi bir yöntemdir”

Tunç Fight Club & Fitness çalışanlarına ve İlhami Tunç’a başarılar diliyoruz.

 

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.