SİYAHKUŞAK

BRUCE LEE’Yİ ANLATAN ‘BRUCE LEE-MY BROTHER’ FARKLI KILAN ÖZELLİK!

My Brother, 1972 yılında hayatını kaybeden Çin asıllı ABD’li dövüş sanatları ustası ve aktör Bruce Lee’nin ünlü olmadan önceki hayatını konu alıyor

BRUCE LEE’Yİ ANLATAN ‘BRUCE LEE-MY BROTHER’ FARKLI KILAN ÖZELLİK!

My Brother, 1972 yılında hayatını kaybederek tüm hayranlarını yasa boğan Çin asıllı ABD’li dövüş sanatları ustası ve film yıldızı Bruce Lee’nin ünlü olmadan önceki hayatını konu alıyor. Filmin, sanatçının kardeşlerinin kaleme aldığı ‘Bruce Lee, My Brother’ kitabından esinlenilerek çekilmiş olması ayrı hava katıyor.

Bruce LeeÜnlü dövüş sanatları ustasının gençliği beyaz perdeye taşındı. Oyuncunun ünlü olmadan önceki hayatını konu alan film, 4.6 milyon dolar bütçesi ile dikkat çekerken filmde Bruce Lee’yi Hong Konglu aktör Aarif Lee oynadı. Hayranlarının bu filmle birlikte merak ettiği yıldızın özel hayatına dair bir çok bilgi de gün yüzüne çıkmış oldu.

Bruce Lee My Brother (Benim Kardeşim-Bruce Lee) filmi 1972 yılında hayatını kaybederek tüm hayranlarını yasa boğan Çin asıllı ABD’li dövüş sanatları ustası ve film yıldızı Bruce Lee’nin ünlü olmadan önceki hayatını konu alıyor. Çince çekilen filmde, sanatçının kardeşlerinin kaleme aldığı ‘Bruce Lee, My Brother’ kitabından esinlenilerek çekilmiş olması gerçeklerden yola çıkılması ve bazı yeni ve ilginç sahnelerin beyaz perdeye taşınmasına vesile oluyor.

Daha önce filmin ‘Bruce Lee, My Brother’ kitabından esinlenilerek çekilmiş olması nedeniyle yapımcı Manfred Wong, proje hakkında konuşmuş; “Lee’nin filmleri ve savunma felsefesi hakkında hepimiz bir şeyler biliyoruz. Ama kimse ünlü yıldızın ailesi ve ilk aşkı gibi konularda bilgi sahibi değil. Bu filmde bu bilgileri Lee’nin hayranlarıyla paylaşacağız” demişti.

My Brother’da Bruce Lee’yi Hong Konglu genç aktör Aarif Lee oynuyor. Aktör Aarif Lee, geçen yıl 18 Nisan tarihinde Hong Kong Kültür Merkezi’nde düzenlenen 29 Hong Kong Film Ödülleri’nde En İyi Yeni Sanatçı ödülü aldı. Kariyerini ‘Bruce Lee, My Brother’ ile yükselten oyuncunun ileride başka önemli projelerde de yer alması bekleniyor.

[colored_box color=”eg. blue, green, grey, red, yellow”]IMDB Puanı: 7,0
Yapım: 2010 ~ ABD, HongKong

Aarif LeeTür: Biyografi, Dram
Yönetmen:
 Wai Man Yip, Manfred Wong
Oyuncular: Christy Chung, Siu-fai Cheung, Tat-ming Cheung, Aarif Lee, Alex Man, Heung Kam Lee, Jennifer Tse, Jia Song, Jin Auyeung, Kar Lok Chin, Kristy Yang, Lawrence Cheng, Michelle Ye, Tony Leung Ka Fai, Wilfred Lau
Senaryo: Manfred Wong
Yapımcı: Li Chen, Manfred Wong
Görüntü Yönetmeni: Jason Kwan
Müzik: Kwong Wing Chan
Süre: 99 dk
Dövüş sanatları denilce akla ilk gelen aktör Bruce Lee nin biyografisini konu alan güzel bir film, Bruce Lee hayranlarının kaçırmaması gereken güzel bir baş yapıt, filmi izledikten sonra yorum yazmayı unutmayın.[/colored_box]

 

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.