SİYAHKUŞAK

Erkek Boks Milli Takımı Avrupa Kıtası Boks Eleme Müsabakaları İçin Kampa Girdi…

Erkek Boks Milli Takımı Avrupa Kıtası Boks Eleme Müsabakaları İçin Kampa Girdi…
Samsun’da 9-18 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıtası Boks Eleme Müsabakalarının hazırlıkları kapsamında Erkek Boks Milli Takımımız kampa girdi.

Rio Olimpiyatları’na katılma yolunda en önemli duraklardan biri olan müsabakalar öncesinde ilk kamp dönemini Kastamonu’da tamamlayan Millilerimiz, organizasyona ev sahipliği yapacak Samsun’a gelerek son kamp dönemine start verdi.

Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, yaptığı değerlendirmede eleme müsabakalarına çok az bir süre kaldığını hatırlatarak, “Dünya boks camiasının en önemli isimlerini Samsun’da ağırlayacağız. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Organizasyonun genel hazırlıklarının yanı sıra Milli Takımımızla da özel olarak ilgileniyoruz. Biz üzerimize düşeni yaptık, sıra onlarda. Onların da üstlerine düşeni yaparak, olimpiyatlara katılma hakkı kazanacaklarına inancım tam. Hedefimiz mümkün olan en üst sayıda sporcuyla Rio Olimpiyatları’na katılmak” şeklinde konuştu.

Milli Takımımızın Kafilesi
Samsun’da mücadele edecek Türkiye Boks Milli Takımı kafilesinde şu isimler var:
Teknik ekip; Seyfullah Dumlupınar, Esat Çelik, Cemil Döndü, Nedim Baba, Tunçay Varol, Vahdettin İşsever, Mehmet Değirmenci, İsmet Sarı, Enver Yılmaz, Oral Aslan, Hakan Paşaoğlu, Ramazan Palyani ve Ahmet Dede.
Bayan sporcular; Elif Nur Coşkun (51 kg), Neriman Fıstık (51 kg), Gülsüm Tatar Kaptan (60 kg), Esra Yıldız (60 kg), Sema Çalışkan (75 kg), Busenaz Sürmeneli (75 kg).
Erkek sporcular; Hamza Kartal (49 kg), Hakan Çiğdem (52 kg), İbrahim Gökçek (56 kg), Volkan Gökçek (60 kg), Yasin Yılmaz (60 kg), Batuhan Gözgeç (64 kg), Onur Şipal (69 kg), Adem Kılıçcı (75 kg), Mehmet Nadir Ünal (81 kg), Seyda Keser (91 kg), Ali Eren Demirezen (91+ kg)

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.