SİYAHKUŞAK

Flaş; Mayweather’a Para Tatlı Geldi!

Flaş; Mayweather’a Para Tatlı Geldi!
Spekülasyonları ile “Asrın müsabakası” olarak nitelenen karşılaşmada Manny Pacquiao’yu yenerek kazandığı Dünya Boks Organizasyonu (WBO) yarı orta sıklet şampiyonluk kemeri, Floyd Mayweather’dan geri alındı. ABD’li boksörün gerekli bedel olan 200 bin dolar kefaletli kemer parasını ödememesi neden oldu. İtiraz hakkı bulunan 38 yaşındaki boksörün, 20 Temmuz’a kadar bu hakkını kullanması gerekiyor.

Dünya Boks Organizasyonu (WBO)’dan ABD’li boksör Floyd Mayweather’a şok! Pacquiao ile 3 Mayıs’ta gerçekleşen yarı orta sıklet unvan maçında, 12 raunt sonunda üç hakemin de ortak kararıyla mağlup ederek Mayweather’a verilen şampiyonluk kemeri, WBO tarafından yapılan açıklama ile geri alındı. Bunda ABD’li boksörün kemeri tutmak için 3 Temmuz’a kadar yatırması gereken 200 bin dolarlık ödemeyi yapmadığı için sahipsiz kalırken boksörün, 20 Temmuz’a kadar bu itiraz hakkı bulunuyor.

Kariyerinde çıktığı 48 maçı da kazanan Mayweather cehesinin ne yapacağı merakla beklenirken 27 Hariran’daki bir müsabakada vatandaşı Jessie Vargas’ı yenen ABD’li Timothy Bradley’e geçerek ünvanın el değiştirmesi bekleniyor. Öte yandan 1950’lerde ringe çıkan ve yenilgi yüzü görmeyen İtalyan asıllı ABD’li Rocky Marciano’nun 49 maçlık rekorunu yakalamak isteyen Maywaether’ın, 12 Eylül’de rakibi henüz resmiyet kazanmayan bir karşılaşmaya daha çıkması bekleniyor.

Dünya Boks Birliği (WBA) ve Dünya Boks Konseyi (WBC) yarı orta sıklet şampiyonu Mayweather, 3 Mayıs’ta Pacquiao karşısında aldığı galibiyetten sonra genç boksörlere şans vermek için unvanlarını bırakmak istediğini söylemişti. Konu nereye çekilir zaman gösterecek ama ödeme konusunda Mayweather Jr.’ın Avukatları WBO’dan süre istemesine rağmen ödeme oladığı gibi bir açıklamada söz konusu olmadı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.