SİYAHKUŞAK

Mayweather; “Bu Sefer Maç Başladığı Gibi Atağa Geçeceğim!”

Mayweather; “Bu Sefer Maç Başladığı Gibi Atağa Geçeceğim!”
Floyd Mayweather, işi gücü bıraktı talkshowa katıldı! Jimmy Kimmel’ın programında Mayweather, kariyerinin büyük ihtimalle son maçına çıkacagını ifade etti.

Daha önceki maçlarında seyir keyfi vermeyen sporcu eskisinden farklı bir oyun planı izleyeceğine dikkat çekti. Kaçak oynamayacağını vurgulayan Mayweather, “Zili duyduğum andan itibaren rakibine saldıracağım.” dedi.

Talkshow programda, boks yorumcusu Max Kellerman’ın katılması iddiaları havada uçurdu! Kellerman, “Conor, maç boyunca Floyd’a bir kere bile dokunamayacak” derken görüşü sorulan Mayweather, bu karşılaşmada son derece saldırgan olacağını, buna  Conor’ın da karşılık vereceğini açıkladı.

Enterasan mı bilinmez ama Filipinli boksör Manny Pacquiao, Floyd Mayweather ile yapacağı maç öncesi Jimmy Kimmel şovda stres atmıştı. ABD’de yayınlanan Kimmel şovda Pacquiao söylediği şarkı ve sesiyle izleyenleri şaşırtırken büyük alkış almıştı. Fakat kazanan Floyd olmuştu.

Floyd Mayweather’ın söylediği “Normalde zamanı doğru kullanır ve dikkatli oynarım. Bu sefer maç başladığı gibi atağa geçeceğim!”  sözünde birinci kısmı doğru ama ‘atağa geçeceğim’ sözünü maçta göreceğiz. Umarız sözleri reklam için değildir!

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.