SİYAHKUŞAK

Floyd Mayweather’dan Yeni Maç Tarihi!

Floyd Mayweather’dan Yeni Maç Tarihi!
Floyd Mayweather’dan yeni maç tarihi verdi!

Asrın maçı olarak nitelenen fakat bekleneni veremeyen 3 Mayıs’taki yarı orta sıklet unvan maçında Pacquiao’yu, 12 raunt sonunda üç hakemin de ortak kararıyla mağlup eden 38 yaşındaki Mayweather, rekora mı koşuyor? Mayweather, 1950’lerde ringe çıkan ve yenilgi yüzü görmeyen İtalyan asıllı ABD’li Rocky Marciano’nun 49 maçlık rekorunu yakalamak için 12 Eylül’de Andre Berto ile karşılaşacak. ABD’nin Las Vegas kentindeki MGM Grand Hotel bu karşılaşmaya ev sahibi olacak.

Mayweather, maç hakkındaki görüşlerini sosyal hesabında “Söz veriyorum; maç günü her zamankinden daha hazır olacağım. 12 Eylül’de şaşırmış gibi davranmayın” dedi. ABD’li Andre Berto’nun fotoğrafının bulunduğu afişide paylaşan boksör, “12 Eylül 2015. 49’uncu galibiyet için… Tarihin parçası olun. Otelinizi ve uçak biletinizi şimdiden ayarlayın” diye uyardı.

Pacquiao’yu, mağlup ederek kariyerindeki maç sayısını 48’e yükselten Mayweather, rotayı 49’a çevirdi. Öte yandan 31 yaşındaki Berto’nun ise 30 galibiyeti ve 3 yenilgisi bulunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.