SİYAHKUŞAK

Futbolcu Rooney Mutfaktaki Boks Maçında Nakavt Oldu!

Futbolcu Rooney Mutfaktaki Boks Maçında Nakavt Oldu!
rooney-1İngiltere’nin en çok satan pazar gazetelerinden The Sun on Sunday, geçtiğimiz günlerde futbolcu Rooney’e ağır yüklendi. Birinci sayfadan “Rooney mutfaktaki boks maçında nakavt oldu” manşetli haberinin devamı olan dördüncü ve beşinci sayfalarında şu başlığı attı: “Aptal Rooney”

Bu başlığı attıran olayda Rooney, Stoke City’de oynayan arkadaşı Phil Bardsley ile mutfağında yaptığı garip boks maçının videosunu arkadaşlarına kameraya çektirdi. İlginç bulunan maçta Rooney nakavt olunca The Sun on Sunday, yerde hareketsiz yatan Wayne Rooney’nin videosunun Manchester United’ın yöneticilerini ve eşi Coleen’i kızdıracağını yazdı!

rooney-2The Sun on Sunday, olayı haber verirken tetikleyici görüntüleri eksik etmedi. Ünlü golcünün nakavt oluşunu şok video görüntüsünden alıp bol fotoğraflı yayımlarken yıldız futbolcunun tüm meslek hayatını Bardsley nakavtıyla riske attığına değindi.

Arkadaşı Bardsley’in Rooney’e sert vuruşlar yaptığı birinin Wayne Rooney’i yere çaktığı görüldü. Şok görüntülerde kafasının bir iskemlenin altında görülen Wayne Rooney’nin sırtüstü kımıldamadan öylece kaldı. Wayne Rooney ve Phil Bardsley arasındaki herkesi korkutmaya yetti.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.