SİYAHKUŞAK

Genç Erkek Kata Milli Takımımız Avrupa İkincisi

Genç Erkek Kata Milli Takımımız Avrupa İkincisi

 

Danimarka’nın Aalborg kentinde devam eden 46. Ümit, Genç ve 21 Yaş Altı Avrupa Karate Şampiyonası’nın ikinci gün katada ikincilik geldi. Akşam seansında şampiyonluk mücadelesi veren genç erkek kata takımımız, ikinci olarak şampiyonayı tamamladı.

Sabah seansında yapılan genç takım kata elemeleri sonunda final biletini alan Hüseyin Can Göksü, Ömer Berat Kaynar ve Enes Özdemir’den oluşan genç erkek kata milli takımımızın üstün performansı göz doldurdu. Şampiyonluk mücadelesinde İspanya ile karşılaşan Milliler, rakibine kaybedince Avrupa ikincilik ile yetindi.

Genç bayan kata milli takımımız ise üçüncülük mücadelesinde Hırvatistan ile karşılaştı. Şule Azra Akbulut, Ayça Altınbaş ve Rumeysa Zurnacı’dan oluşan millilerimiz Hırvatistan’a (Puan: 22.28 – 23.08) kaybederek Avrupa beşincisi oldu.

Şampiyanın açılış gününde Ümit Milli Takımımız, 5 altın, bir gümüş, 2 bronz madalya kazanırken, ikinci günü Bir gümüş, dört bronz madalya ile kapattı. Ay-yıldızlı ekip, toplamda kazandığı madalya sayısını 13’e yükselterek genel klasman liderliğini sürdürdü.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.