SİYAHKUŞAK

İşte İki Boksör, İki Fark! Biri Mayweather, Diğeri Joshua…

İşte İki Boksör, İki Fark! Biri Mayweather, Diğeri Joshua…
Mayweather ile Anthony Joshua arasında iki fark!
ABD’li boksör Mayweather, Pacquiao karşılaşmasından önce yaptığı açıklamalarda, “Kimse Muhammed Ali’in benden iyi olduğu konusunda beynimi yıkamaya çalışmasın” sözü o dönem olay oldu. Oysa geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) ağır sıklet unvan maçında, Anthony Joshua, efsaneye olan saygısını resmen ortaya koydu! Joshua, ABD’li Dominic Breazeale’i nakavtla mağlup ettiği maç öncesi Muhammed Ali’nin anısına saygı duruşunda bulunuldu. Ayrıca Joshua, bu maçtan sonra Muhammet Ali’nin mezarına ziyarette bulunacağını da vurguladı.

MayweatherMayweather’ın Pacquiao ile yapacağı maç öncesi dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörü olarak gösterilen Muhammed Ali’den daha iyi olduğunu iddia etmesi o dönem şaşkınlık yarattı.

Otoriteler Pacquiao ile yapacağı atışmaların maç öncesi normal olduğuna dikkat çekerken Muhammet Ali’yi hedef alması orta sıklet unvan maçının seyrine leke sürmüştü. Ali’nin tarihi maçta Pacquiao’yu desteklediği biliniyor ama bu ABD’li boksör Mayweather’ı son sözleri için haklı kılmıyordu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) ağır sıklet unvan maçında, Anthony Joshua, ABD’li Dominic Breazeale’i nakavtla mağlup etti. Londra’daki 20 bin kişilik O2 Arena’da gerçekleştirilen müsabakada, profesyonel kariyerindeki 16. maçı da nakavtla kazanan 26 yaşındaki Joshua, kariyerinde ilk kez ABD dışında ringe çıkan 30 yaşındaki Breazeale’i de yedinci rauntta nakavt ederek unvanını korudu.

Karşılaşma öncesinde 3 Haziran’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ABD’li efsane boksör Muhammed Ali’nin anısına saygı duruşunda bulunuldu.

İngiliz boksör Joshua, Breazeale’i mağlup etmesi halinde kemeriyle Muhammed Ali ’nin mezarını ziyaret edeceğini belirtmişti. Joshua, maçtan sonra ziyaretin gerçekleşeceğini tekrarlayarak teyit etti.

İşte iki boksör Mayweather ile Joshua arasında iki fark!

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.