SİYAHKUŞAK

Manny Pacquiao vs. Floyd Mayweather Maçı İçin Geri Sayım!

Manny Pacquiao vs. Floyd Mayweather Maçı İçin Geri Sayım!

Manny Pacquiao ve Floyd Mayweather arasında gerçekleşmesi beklenen maç büyük ihtimalle 2 Mayıs’ta yapılacak. MGM Grand Garden Arena’da yapılacak maçın büyük ödülü yaklaşık 217 milyon Euro’ya ulaşacak. Ödülün yüzde 60’ını, Fililipinli Pacquiao ise yüzde 40’ını alacak.

Giderek netlik kazanan maç için Pacquiao’nun anlaşma imzaladığı fakat Floyd Mayweather’ın ise anlaşmayı yakın zamanda imzalayacağı öğrenildi. Maçın yapılacağı MGM Grand Garden Arena kumarhaneleriyle ünlü Las Vegas’ta bulunuyor.

Mayweather sayısız şampiyonluklar yaşadı

Gerçek adı Floyd Joy Sinclair olan Amerikalı profesyonel boksör Floyd ‘ın , 24 Şubat 1977 tarihinde dünya’ya geldi. Yenilgisiz bir şekilde profesyonel boks kariyerine devam etmekte olan Mayweather, WBA, WBC, IBO, IBF ve IBA dünya şampiyonu olarak kariyerinde sayısız şampiyonluklar yaşadı.

Altı çocuklu bir ailenin dördüncü çocuğu

Manny Pacquiao, 17 Aralık 1978’de Bukidnan Filipinler’de altı çocuklu bir ailenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Dünya boks şampiyonu Manny Pacquiao, 2014 Ağustos ayı itibariyle 63 tane maç yaptı. Manny Pacquiao, 56 kez galip, 5 kez mağlup, 2 kez de berabere kaldı. 8 kez dünya boks şampiyonluğu kazandı. Yaşadığı bir şampiyonluğun ardından kısa bir süre sonra Hollywood’a giderek, dövüş stilinde devrim yaratmasına neden olan antrenörü Freddie Roach’la tanıştı.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.