SİYAHKUŞAK

Milli Taekwondocu İrem Yaman İBB’ye Transfer Oldu

Milli Taekwondocu İrem Yaman İBB’ye Transfer Oldu

Son yıllarda başarılı performansıyla dikkat çeken Taekwondocu Dünya Şampiyonu İrem Yaman İBB’ye transfer oldu. Daha önce İller Bankası forması giyen Yaman kendisini turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Cebeci Spor Kompleksi’nde yer alan kulüp binasında yapılan ve BaşkanBahattin Ulusan ile Şube Sorumlusu Turgut Babuşçu’nun da yer aldığı törende Milli Taekwondocu İrem Yaman kendisini İstanbul Büyükşehir Ailesine bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Bahattin Ulusan yaptığı açıklamada , ”Genç yaşına rağmen kendisini ispatlamış ve Mili forma altında Ay-Yıldızlı bayrağımızı dalgalandırma başarısı göstermiştir.  Böyle gelecek vaat eden bir sporcuyu bünyemize katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra Büyükşehir forması altında ülkemizi ulusal ve uluslararası alanlarda başarıyla temsil edecek” diye konuştu.

Amatör branşı lokomotifi konumunda olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor ailesinin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirten İrem Yaman ise, “Hedefim böyle tarihi başarılarla dolu bir kulüpte Bahri Tanrıkulu, Nur Tatar ve Servet Tazegül gibi başarılı isimler arasında olmak ve ülkemi Rio Olimpiyatlarında temsil ederek bayrağımızı dalgalandırmak” şeklinde konuştu.

1995 doğumlu olan ve 62 kiloda mücadele eden İrem Yaman’ın başarıları şöyle:

2014 Ümitler Avrupa Şampiyonu/Avusturya

2015 Ümitler Avrupa Şampiyonu/Moldova

2015 Büyükler Dünya Şampiyonu/Rusya

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.