SİYAHKUŞAK

Murat Efendi, IBJJF Avrupa Şampiyonası’nda Ezdi Geçti!

Murat Efendi, IBJJF Avrupa Şampiyonası’nda Ezdi Geçti!

 

IBJJF Avrupa Şampiyonası 15-20 Ocak 2019 tarihleri arasında Lizbon’da gerçekleşti. Sporcumuz Murat Efendi faaliyet takviminde yer şampiyonaya katılarak tatamide fırtınalar estirdi. Güçlü rakipleri tek tek geçen Efendi, bir kez daha Avrupa şampiyonu oldu.

Murat EfendiEfendi, iki yılda arka arkaya IBJJF Avrupa şampiyonu olmayı başardı. Toplamda 4. Avrupa şampiyonu ünvanı alarak adeta rüştünü ispatladı.

Şampiyonada rakiplerinden hiçbiri BJJ sporcumuza karşı tam puan alamazken sadece bir rakip  2 avans puanı alabildi. Efendi 2 İki rakibini pes ettirerek yenerken, 1 maç hakim kararıyla sonuculandı. Final maçında rakibini yüksek puanla yenerek zirveye adını yazdırdı.

Dev Jiu Jitsucuların katıldığı Avrupa Şampiyonası zorlu maçlara sahne oldu. Carlson Gracie takımında yer alan sporcumuz tatamide  çıkardığı yerinde maçlarla iyi bir taktik izledi ve şampiyonluk madalyasının sahibi oldu.

Kenarda ‘Efendi’ tatamide hırçın!

Şampiyona öncesi disiplinden taviz vermeyen sporcumuz hazırlıklarına tam hız devam ederek Lizbon’a hazırlandı. MMA Münih’te, Ben Barenstark’ın yanında, ustası Sergio Zimmermann Canudo ile Pound for Pound Münih’te ve Rio de Jameiro’da Ari Galo ile Brezilya’da hazırlık yaptı. Bu hazırlıkların semeresini şampiyonada almayı bildi.

BJJcimiz Murat Efendi şu anda dünya sıralamsında ikinci sırada bulunuyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.