SİYAHKUŞAK

Nefesler Tutuldu… Anthony Joshua ile Joseph Parker Maçında Son Dakika!

Nefesler Tutuldu… Anthony Joshua ile Joseph Parker Maçında Son Dakika!

Nefesler tutuldu ve Anthony Joshua ile Joseph Parker maçında son dakika! Devler Ağır sıklet kemer birleştirme maçında karşı karşıya gelecek.

Joseph Parker
WBA, IBF ve IBO kemerlerinin sahibi İngiliz Joshua, Yeni Zellandalı WBO şampiyonu Parker karşısında tüm kemerlerin sahibi olmak için mücadele edecek.

Ağır siklet boksun iki dev ismi 2018’in ilk önemli maçında kozlarını paylaşmak için 31 Mart Cumartesi gününü 1 Mayıs Pazar gününe bağlayan gece 01.30’da oynanacak maç için Cardiff şehrindeki Principality Stadyumu’nda ringe çıkıyor.

Son idmanlar, son rutüşlar! Bir tarafta WBA, IBF ve IBO kemerlerinin sahibi Joshua, WBO şampiyonu Parker karşısında tüm kemerlerin sahibi olmak için mücadele edecek. İngiliz boksör Anthony Joshua ,20 maçta 20 nakavt ile rakiplerini pas gecen 28 yaşındaki yıldız, diğer tarafta Yeni Zellandalı Joseph Parker, 24 maçta yenilgi almayan ve bu maçların 18’ini nakavt ile kazanan 26 yaşındaki  diğer bir yıldız… Şimdi bu Ağır siklet boksun iki dev markası 2018’in ilk önemli maçında kozlarını ortaya koyacak.

Tüm boks severlerin heyecanla beklediği karşılaşma, yurt dışında Sky Sports Box Office kanalından canlı yayınlanacağı öğrenilirken maçın ülkemizde s sport’tan yayınlanması bekleniyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.