SİYAHKUŞAK

PACMAN’DA BRUCE LEE’NİN YOLUNDAN GİDİYOR!

PACMAN’DA BRUCE LEE’NİN YOLUNDAN GİDİYOR!

Boksör Pacman maçlarındaki çabukluğunu ve gücünü Bruce Lee’ye borçlu olduğunu ifade ediyor.

Amerikan ekonomi dergisi Forbes açıkladığı ” dünyanın en güçlü 100 kişisi” listesine göre, 2011 yılında en çok kazanan sporcu 67 milyon dolar gelirle Filipinli boksör Manny Pacquiao olmuştu.

Kariyerinde sekiz siklette dokuz dünya şampiyonluğu kazanarak, gelmiş geçmiş en iyi boksör unvanını kazanırken, 34 yıllık hayatında boksla ilgili sırlar ortataya çıkıyor. Boks maçlarındaki çabukluğunu ve gücünü Bruce Lee’ye borçlu olduğunu ifade eden Manny Pacquiao, maçlara çıkmadan önce Çinli aktör Bruce Lee’nin filmlerini izleyerek, ondan öğrendiği taktikleri, ringde rakipleri üzerinde test ediyor!

Manny Pacquiao, pacman

Manny Pacquiao, pacman

8 Filmde yer aldı.

Sadece dövüş sporuyla ilgilenmeyen Manny Pacman, Bruce Lee gibi aktörlük de yaptı. Filipinler’de şimdiye kadar 8 filmde rol alan Pacman, Hollywood’un ünlü yıldızı Sylvester Stallone’yle birlikte bir film projesi üzerinde çalıştığı öğrenildi.

Şarkıda söylüyor.

Ayrıca ülkesinde “Manny Many Prizes” adlı bir eğlence programının sunuculuğunu da yapan Manny Pacquiao, şarkı da söylüyor. Ve dahası, aralarında Nike, McDonald’s, bira markası San Miguel başta olmak üzere, birçok firmanın ürünlerini tanıtmak amacıyla kamera karşısına çıkıyor.

 

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.