SİYAHKUŞAK

Şampiyonluk Kupası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ellerinde!

Şampiyonluk Kupası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ellerinde!

53. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda 10 madalya kazanan Büyükler Karate Milli Takımımız, şampiyonluk kupasını, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a götürdü. 

Kupa Cumhurbaskanina GittiSırbistan’ın Novi Sad kentinde 10-13 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 53. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda üç altın, bir gümüş ve altı bronz madalya ile organizasyonun en çok madalya kazanan ülkesi olan Büyükler Karate Milli Takımı şampiyonluk kupasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a götürdü. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yoğun programı nedeniyle Sakarya’da gerçekleşen buluşmaya, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya da eşlik ederken, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Milli karatecilerimizden Enes Erkan, Serap Özçelik ve Avrupa Şampiyonu Erkek Kumite Milli Takımımız’ın üyeleri Uğur Aktaş, Erman Eltemur, Burak Uygur,  Rıdvan Kaptan ve Ömer Kemaloğlu ile Büyük Erkekler Karate Milli Takım Antrenörü İsmail Hakkı Şen yer aldı.  

2014 yılından bu yana Avrupa şampiyonalarında final yapan, son beş yılda üçüncü kez Avrupa Şampiyonu olan Erkek Kumite Milli Takımımız’ın kazandığı şampiyonluk kupası, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a takdim edildi.  

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.