SİYAHKUŞAK

Teslime Çelik, Yılın Antrenörü ödül Yarışmasında İkinci Oldu

Teslime Çelik, Yılın Antrenörü ödül Yarışmasında İkinci Oldu
Uluslararası Amatör Muaythai Federasyonu (IFMA) tarafından düzenlenen 2014 yılının en iyileri ödül törenini kapsamında yılın Antrenörleri kısmında Türkiye’den aday gösterilen Teslime Çelik, 6 aday arasında ikinci sırada yer aldı. İnternet üzerinden yapılan oylama sonucu Ukraynalı Pavel ile  ilk sırada yer aldı.

Ödül törenine Türkiye’den sponsor imkanı ile katılan Teslime Çelik’in yanı sıra Türkiye Muaythai Federasyonu İcra Kurulu Başan vekili Hasan Yıldız, Teknik Başkan vekili Okşar Taştan, Yönetim Kurulu Üyesi Asbaşkan Yücel Can, Merkez Hakem Üst Kurulu Başkanı Hamit Durmaz katıldı.

Muhteşem bir atmosferde başlayan ödül törenine Tayland Spor Bakanı, Kültür ve Turizm Bakanı, Uluslar arası temsilciler, sanatçılar, dansçılar ve show gösteriler ile başlayan Ödül töreninde heyecanla beklenen sonuçve açıklanan sonuçsonrası Ukraynalı Povel’un birinci olduğu anons edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Milli Antrenör Teslime Çelik;Aday olup yarışmak ülkem adına ve kendim adıma büyük bir gurur ve heyecan, burada adaylığa layık gören IFMA yetkililerine, Destek veren herkese çok teşekkür ederim dedi.

Federasyon İcra Kurulu Başkan vekili Hasan Yıldız;Öncelikle yüzlerce federasyon binlerce antrenörün içinde Türkiye’den aday gösterilen Teslime Çelik’i kutlarız, sonuçta burada olmak ilk ikiye kalmak büyük başarı dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.