SİYAHKUŞAK

TKF’den Madagaskar Karatesine Destek!

TKF’den Madagaskar Karatesine Destek!

Madagaskar Hükümeti ve Karate Federasyonu, Türk karatesi ile işbirliği yapmak adına Federasyon Başkanı Esat Delihasan’ı ve heyetimizi ağırladı. Milli Takım Başantrenörü Levent Aydemir, kihon, kata ve kumite semineri verdi. 

Madagaskar Turkiye HosgeldinizTürkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Büyükler Milli Takım Başantrenörü Levent Aydemir ve Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Şan, Madagaskar Karate Federasyonu’nun daveti üzerine ülkeyi ziyaret etti.

Madagaskar’ın başkenti Antananarivo’da gerçekleşen ziyaretler kapsamında Büyükelçi Metin Hüsrev Ünler, Madagaskar Karate Federasyonu Başkanı Solofo Barijaona Andrianavomanana ve yetkililer, Heyetimizi karşıladı.

Madagaskar Turkiye CalısmaHeyetlar arası yapılan görüşmeler neticesinde iki ülke arasında eğitim ve spor alanında bazı programların detaylandırılarak hayata geçirilmesi konuşuldu. Bu kapsamda Madagaskar heyetinin ilerleyen günlerde Türkiye’ye gelerek resmi adımların atılması kararlaştırıldı.

Görüşmelerin ardından Milli Takım Başantrenörü Levent Aydemir, kihon, kata ve kumite semineri verdi. MHK Başkanı Ahmet Şan da seminerde güncel hakem kurallarıyla ilgili bilgilerini paylaştı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.