SİYAHKUŞAK

Turkish Kick Boks Open, WAKO World Serisine Kabul Edildi

Turkish Kick Boks Open, WAKO World Serisine Kabul Edildi
Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası (Turkish Open) WAKO Kick Boks World Serisine Kabul Edildi

Ülkemizde yapılan ve geleneksel hale gelen Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası (Turkish Open) WAKO’ nun En Büyük Kick Boks organizasyonlarının bir arada olduğu Kickboxing World Series’ e kabul edildi. Federasyon Başkanı Salim KAYICI’ nın uzun süredir çalışmalarını sürdürdüğü World Series üyeliği, üyesi olduğumuz WAKO Dünya ve WAKO Avrupa’ nın resmi web sitelerinden duyuruldu.

Federasyon Başkanı yaptığı açıklamada; ” Bilindiği üzere dünyanın en büyük amatör Kick Boks Birliği WAKO’ nun takviminde dünyanın bir çok ülkesinden, çok fazla sayıda organizasyon yer almaktadır. Fakat WAKO Kickboxing World Series bu oraganizasyonların en büyüklerinin yer aldığı bir birliktir. Ülkemizde her yıl yaptığımız Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası yani Turkish Open uzun soluklu çalışmalarımız sonucunda sporcu katılımı, uluslararası yeterlilikte bir turnuva olması, kalitesi ve bir çok kriter daha göz önünde bulundurularak WAKO Kickboxing World Series’ e kabul edildi. WAKO Kickboxing World Series Turkish Open’ in kabul edilmesiyle birlikte 7 büyük organizasyonu çatısı altında topladı. Olimpiyat yolunda emin adımlarla ilerleyen Kick Boks adına ülkemiz için çok büyük ve önemli bir olaydır. Bu konuda WAKO Kickboxing World Series Başkanı Roy BAKER ve destek olan tüm üyelere teşekkür ediyorum” dedi.

WAKO Kickboxing World Series Turkish Open’ in katılımıyla birlikte 7 büyük organizasyon oluştu. Bu organizasyonlar; Athens Challenge (Yunanistan), Irish Open (İrlanda), Yokoso Dutch Open (Hollanda), Austrian Classics (Avusturya), Hungarian Kickboxing World Cup (Macaristan), Best Fighter World Cup (İtalya) ve International Turkish Open (Türkiye).

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.