SİYAHKUŞAK

Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası Nefes Kesti!

Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası Nefes Kesti!
Türkiye Boks Federasyonu’nun Trabzon’da düzenlediği 6 gün süren Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası’nda final maçlarının ardından şampiyon boksörler altın madalyalarını aldı.

Türkiye’nin dört bir tarafından katılımın olduğu şampiyonada toplamda 67 ilden yaşları 17 ile 18 arası olan 437 sporcu mücadele etti. 49 kilodan +91 kiloya kadar 10 sıklette yapılan müsabakalar 03 Şubat 2015 tarihinde oynanan ilk eleme maçları başladı. Şampiyona boyunca toplam 427 maç yapıldı.

Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda bugün final müsabakaları oynandı. Türkiye Şampiyonu olmak için 20 sporcu son gün ringe çıktı.

Dostluğun ve centilmenliğin ön plana çıktığı final maçlarında; 49 kiloda Metin Öztürkmen, 52 kiloda Batuhan Çiftçi, 56 kiloda Enes Refik Çiftçi, 60 kiloda Onur Arslan, 64 kilo da Ahmet Mıcık, 69 kiloda Ersel Koçman, 75 kiloda Batuhan Kılıç, 81 kiloda Furkan Medetoğlu, 91 kiloda Muhammet Aydın ve +91 kiloda Vural Nuhoğlu Türkiye Şampiyonu oldu.

Türkiye Genç Erkekler Ferdi Boks Şampiyonası ‘nı Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Spor Genel Müdürlüğü Personel ve Eğitim Daire Başkanı Ahmet Ak ve Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı maçları şeref tribününden seyretti.

49 KİLO: Metin Öztürkmen (İSTANBUL)
52 KİLO: Batuhan Çiftçi (İSTANBUL)
56 KİLO: Enes Refik Çiftçi (KOCAELİ)
60 KİLO: Onur Arslan (TRABZON)
64 KİLO: Ahmet Mıcık (İSTANBUL)
69 KİLO: Ersel Koçman (SAKARYA)
75 KİLO: Batuhan Kılıç (TRABZON)
81 KİLO: Furkan Medetoğlu (İSTANBUL)
91 KİLO: Muhammet Aydın (İSTANBUL)
+91 KİLO: Vural Nuhoğlu (TRABZON)
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.