SİYAHKUŞAK

Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Bolu’da Sona Erdi

Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası Bolu’da Sona Erdi

Türkiye Karate Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası 27-29 Nisan tarihleri arasında Bolu’da sona erdi. Şampiyonaya 169 kulüpten 704 erkek, 484 kadın sporcu katıldı.

Federasyonu faaliyet takviminde yer alan  Kulüpler Türkiye Karate Şampiyonası Karaçayır Kapalı Spor Salonu’nda protokol töreni ile başladı. Seremoninin ardından törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.  Törene 29 ilden gelen 169 kulübün sporcuları katılırken Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan şampiyona hakkında bilgi verdi.

Başkan Delihasan, “Bolu’da düzenlenen Türkiye Kulüpler Şampiyonası’na 169 kulüpten  1200 sporcu katılıyor. Buradaki amacımız kulüplerimizin daha aktif olmalarını sağlamak ve karateyi daha geniş kitlelere tanıtabilmek. Bu manada milli takım sporcularının katılmadığı ama diğer tüm sporcuların katıldığı bir organizasyon.” diye konuştu.

Şampiyona 29 Nisan pazar günü final müsabakalarının ardından madalya ve kupa töreni ile sona erdi.

Gaziosmanpaşa Belediyespor, elde ettiği üç şampiyonluk ile en başarılı kulüp… 

Gaziosmanpaşa Belediyespor, elde ettiği üç şampiyonluk ile en başarılı kulüp oldu. İstanbul temsilcisi, büyük bayanlar takım kata ile ümit-genç erkek takım kata ve ümit-genç bayan takım kata dallarında ilk sırayı aldı.

Beş kulüp arasında paylaşılan diğer şampiyonluklar ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Arnavutköy Belediyespor, Bursa Büyükşehir Belediye, Olimpik Akademi Eğitim Spor ve Yazıcı Spor Kulübü’ne gitti.

 

Külüpler Karate 1
Külüpler Karate 2
Külüpler Karate 3

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 2 YORUM
  1. memet dedi ki:

    bu ne yazı ne karakteri bu

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.