SİYAHKUŞAK

Vatan ve Demokrasi Nöbetine Spor İl Müdürlüğü’nden Çağrı

Vatan ve Demokrasi Nöbetine Spor İl Müdürlüğü’nden Çağrı
İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, İl Müdürlüğü personeli ile bir araya gelerek Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısını yeniledi ve kurum personelini meydanlara vatan ve demokrasi nöbeti tutmaya çağırdı.
15 Temmuz akşamı başlayan ve yaklaşık 12 saat içinde halkımızın iradesiyle püskürtülen darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkımıza seslenerek; “Meydanları boş bırakmayacağız” çağrısında bulunmuştu. Halkımız da genç-yaşlı, kadın-erkek demeden kendilerini sokaklara atarak “Demokrasi Nöbeti” tutmuş ve tutmaya da devam etmişti.

Kurum personeli ile bir araya gelen İl Müdürü İbrahim İlhami Koç,  Türk Silahlı Kuvvetleri içindeki  terör örgütüne mensup bir kısım hain tarafından başlatılan ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin halkımız tarafından püskürtülmesiyle başlayan “Demokrasi Nöbeti”ne kurum personelini de davet ederek tüm çalışanları “Milli iradeye sahip çıkmaya” çağırdı.

Ülkemizin birlik ve beraberliğine yönelik yapılan ve başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine en güzel cevabın ancak bir olarak milletçe verilebileceğinin altını çizen İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, Milletimizin ne kadar asil bir millet olduğunu herkesin bir kez daha gördüğünü belirterek Cenab-ı Allah’a bu güzel ülkeye, bu güzel millete ve vatana minnettar olduklarını söyledi.

İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak meydanların boş bırakılmayacağı ifade edilerek; “Bir olacağız, diri olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız” diye vurgu yapılıyor.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.