SİYAHKUŞAK

Yurtdışı Türkleri Budo Federasyonu (Y.T.B.F.) Kuruldu

Yurtdışı Türkleri Budo Federasyonu (Y.T.B.F.) Kuruldu
Merkezi Almanya’da bulunan Yurtdışı Türkleri Budo Federasyonu (Y.T.B.F.) geçtiğimiz günlerde kurularak faaliyete geçti. Y.T.B.F. Kurucu Başkanı İlhan Değirmenci. “Federasyonumuz Türk ve Dünya sporuna hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Turkleri-Budo-Federasyonu-Spor, Kültür-Sanat, Media, Sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanlarında faaliyetleri bulunan Sivil Toplum Kuruluşu ”YURTDIŞI TÜRKLERİ” kurucu Başkanı İlhan Değirmenci’nin 20.03.2016 Tarihinden itibaren, Savunma ve mücadele spor dernek Başkanları ile yaptığı ikili görüşmeleri ile başlıyan Y.T.B.F kurulma süreci, 16.05.2016 Tarihinde Almanya’nın Paderborn Şehrinde yapılan toplantıda, ”YURTDIŞI TÜRKLERİ BUDO FEDERASYONU”nun kurulması ile son buldu..

Konu hakkında basına açıklama yapan Sayın Değirmenci, ”İlk etapta yaklaşık 10 adet, Karate, Judo, Jiu-Jitsu, Kickboks,Taekwondo, Aikido, Hapkido, Kungfu ( Wushu. ) Muaythai, gibi çeşitli Branşlarda Savuunma ve Mücadele Sporları Derneği’nin bir araya gelmesi ile kurulan Y.T.B.F. önümüzdeki günlerde Hakem ve Antrenörlük seminerleri ile faaliyetlerine Start verecek.

Y.T.B.F.Yürütme Kurulu şu isimlerden oluşuyor..

İlhan Değirmenci ( Y.T.B.F. Kurucu Başkanı. )

Eyüp Kalyoncuoğlu ( Yürütme kurulu Başkanı )

Ünal Keklik ( Yürütme kurulu başkan vekili )

Medet Altan ( Genel Sekreter. )

Mestan Değirmenci ( Genel sekreter Yardımcısı )

Mahmut Şahin ( Sayman. )

Yasin Kalyoncuoğlu ( Sayman Yardımcısı. )

Özkan Köse ( Yönetim kurulu üyesi ).

Evgin Özyurt ( Yönetim Kurulu üyesi. )

Yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarına başarılar ve kolaylıklar dileyen Değirmenci,”Y.T.B.F. kurulma sürecinde bana yardımcı olan tüm spor kulübü Başkanlarına çok teşekkür ederim, Y.T.B.F. Türk ve Dünya sporuna hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.