SİYAHKUŞAK

Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası, Yalova’da Başladı

Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası, Yalova’da Başladı

 

Karate Federasyonu, kritik dönemde organizasyonlarına devam ediyor! Yılın ilk ulusal organizasyonu olma özelliğini taşıyan Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası, Yalova’da başladı. 29 Mart – 1 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen şampiyonaya 48 ilden 477 kulüp ve 1900’ün üzerinde sporcu katılılıyor.

Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Kulüpler Karate Şampiyonası tüm hızıyla devam ediyor. Kulüplerin pas geçmediği ilk ulusal organizasyona katılım 477 kulüp iştirak ederken 1900 sporcu tatami yüzü görecek.

Başkanı Esat Delihasan, şampiyona öncesi antrenörlerle biraraya geldi

Milli Takım Teknik Direktörü Murat Delihasan ve Merkez Hakem Komitesi Başkanı Ahmet Şan ile birlikte toplantıya katılan Başkan Delihasan, Türk karatesinin emin adımlarla yoluna devam ettiğini söyledi. Mart ayında İstanbul’da düzenlenen Karate 1 Premier Lig Turnuvası’nı başarıyla organize ettiklerini hatırlatan Delihasan, “Türk karatesi sportif başarıları ve organizasyon yeteneğiyle tüm dünyanın takdirini kazandı. Elde ettiğimiz sürdürülebilir başarıda en yukarıdan en alta herkesin payı var. Böyle bir dönemde Yalova’ya gelerek şampiyonaya katılan camiamızın her bireyine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Geçen yıl maske, temizlik ve mesafe kurallarına uyarak organizasyonlarımızı yaptık”

Pandemi döneminde ellerinden geldiği ölçüde tüm kulüplere yardım ettiklerini vurgulayan Esat Delihasan, “Geçen yıl maske, temizlik ve mesafe kurallarına uyarak organizasyonlarımızı yaptık. Yine bu kurallara dikkat ederek Yalova’da şampiyonayı da eksiksiz tamamlayacağımızı düşünüyorum” diye konuştu

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.