SİYAHKUŞAK

Karate 1 Premier League İçin Geri Sayım Başladı

Karate 1 Premier League İçin Geri Sayım Başladı

Dünya Karate Federasyonu’nun 2021 yılındaki ilk organizasyonu olma özelliğini taşıyan İstanbul’daki Karate 1 Premier League 12-14 Mart tarihlerinde İstanbul’da WOW Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Karate 1 Premier League’in 2021 yılındaki ilk organizasyonu gün sayıyor! 12-14 Mart tarihlerinde İstanbul’da gerçekleşecek olan organizasyonun WKF Hakem Semineri için Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan başkanlığında bir hazırlık toplantısı gerçekleşti. Dünya Karate Federasyonu Başkanı Başdanışmanı Francisco Alegrete başkanlığındaki WKF heyeti de toplantıda hazır bulundu. WKF heyetinde WKF Premier League organizasyonları supervisor yardımcısı Dominique Sigilo, WKF Hakem Kurulu Başkanı Javier Escalante, WKF Covid Doktoru Fernando Enriquez, WKF Covid ekibinden Miguel Andres Wenner Perez ve TV yayınları sorumlusu Dario da la Pena yer aldı.

Organizasyonun yapılacağı WOW Kongre Merkezi’ndeki toplantıya turnuva koordinatörü Ercüment Taşdemir, Dünya ve Avrupa Hakem Kurulu Üyesi Uğur Kobaş, TKF Organizasyon Kurulu Başkanı Mehmet Sami Toğay ve turnuvanın sağlık sponsoru Özel Ataköy Hastanesi’nden doktorlar katıldı. Toplantıda organizasyon boyunca alınacak koronavirüs önlemleri masaya yatırıldı. Buna göre maçlar sırasında görevli hakemler, görevli personel ve akredite medya mensupları haricinde kimse salona alınmayacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.