SİYAHKUŞAK

Karate 1 Premier Lig’in 5 Etabında Final Günü

Karate 1 Premier Lig’in 5 Etabında Final Günü

Karatede sezonun ikinci yarısı, Japonya’nın star aldı. Karate 1 Premier Lig’in bu sezonki beşinci etabına ev sahipliği yapan Tokyo’da final günü… Milli karatecilerimizden Burak Uygur finale adını yazdırırken Eray Şamdan ve erkek kata milli takımımız ise repesaj finaline çıkacak.

Kumite 67 kiloda yarışan Burak Uygur, final maçına çıkıyor

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na kota puanı veren önemli organizasyonlar arasında yer alan Karate 1 Premier Lig’in Tokyo etabında kumite 67 kiloda yarışan Burak Uygur, final biletini cebine koydu. İlk turu bay geçen Milli karateci, ikinci turda Japon Yugo Kozaki’yi 3-2, üçüncü turda İranlı Seyedali Karimi’yi hakem kararıyla, çeyrek finalde de Mısırlı Abdalla Hesham Abdelgawad’ı da 1-0 mağlup etti. Yarı finalde Japon Soichiro Nakano’yu yenen Burak, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Tokyo’da finaldeki yerini ayırttı.

Milli karateci, 8 Eylül Pazar günü, Japon Hiroto Gomyo karşısında altın madalya mücadelesi verecek.

Finalin kapısından dönen Eray Şamdan, bron için tatamiye çıkıyor

Kumite 60 kilodaki temsilcimiz Eray Şamdan, Karate 1 Premier Lig’de bu sezonki başarılı grafiğini Japonya’da sürdürdü. Finalin kapısından dönen Milli karateci, Slovak Dominic Imrich’i 6-0, Japon Syohei Toyama’yı 4-1, Kazak Yarkinbek Baitureyev’i 2-0 yendi. Yarı finalde Dünya Şampiyonu İtalyan Angelo Crescenzo’ya 2-0 kaybeden Eray, repesaj finaline kaldı.

Genç karateci, 8 Eylül Pazar günü, üçüncülük için Karadağlı Nenad Dulovic ile karşılaşacak.

Erkek kata takımımız, üçüncülük mücadelesi verecek

Ali Sofuoğlu, Emre Vefa Göktaş ve Enes Özdemir’in oluşturduğu erkek kata takımımız, Tokyo’da üçüncülük kupası için tatamiye çıkacak.

Ay-yıldızlı ekibimiz, 8 Eylül Pazar günü, Japonya ile karşılaşacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.