SİYAHKUŞAK

Dövüş Sanatlarının Yıldızları Survivor’da!

Dövüş Sanatlarının Yıldızları Survivor’da!
Dövüş sanatlarının yıldızları Survivor’da sahne alıyor.

Uzun yıllar ringlerde fırtına gibi esen Muay Thai Milli Takım sporcularımızdan Çağan Atakan Arslan ve Ibrahim Giydirir Survivor 2016 da büyük mücadele verecek. Milli takımda başarılara imza atan sporcularımız ada’da başarılarını sergileyerek dövüş sanatları sporumuzu en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaklar.

Atakan Arslan Kimatakan-arslandir?

IFMA Dünya Şampiyonu olarak 2011’de Spor bakanlığı tarafından da ödüllendirilen Atakan Arslan daha sonra Glory ile kontrat yapmış ve 77 Kg maçlarına çıktı. Amatör kariyerinde sayısız başarı yakalayan Atakan Arslan profesyonel hayatında da WMC Federasyonunun şampiyonu olarak da bir başka başarı yakaladı.

Arslan kolu kırıldıktan 1 hafta sonra özel olarak takılan platinle maç deneyimi yaşadı. Attığı diz darbesi ile nakavtla kazanan sporcu, Turkish Power Wrestling’in de en önemli güreşçileri arasında yer aldı.

Damat Tween başta olmak üzere Affair markasının da baş mankeni olarak podyumlarda yer aldı. Dizi filmlerde ve Tekken sinema filminde de rol olan Atakan Arslan şimdi de Survivor 2016 Ünlüler adasında yer alacak.

İbrahim Giydibrahim-giydiriririr Kimdir?

Muay Thai dövüşçüsü İbrahim Giydirir, 26 yaşında 1.93 boyunda. Giydirir ayrıca kafes dövüşü ve kick boks da yapıyor. Çıktığı 22 kick boks maçının 19’unu kazandı ve 3 kez kaybetti. 19 galibiyetin 7’si ise nakavt ile kapattı.

Muay Thai dalındaki dereceleri ise; 2012 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonası ve Avrupa Kupası’nda Altın Madalya kazandı. 2013 yılında IFMA Avrupa Muaythai Şampiyonasında başarısı devam etti. Şimdi oda Survivor’da yer alıyor.

Sporcularımız, Çağan Atakan Arslan ve Ibrahim Giydirir ada’nın zorlu koşullarında iyi bir mücadele sergileyerek dövüş sanatları sporumuzu en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Survivor 2016 da başarılar diliyoruz.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.