SİYAHKUŞAK

Boks Filmi ‘Southpaw’ Vizyona Girdi

Boks Filmi ‘Southpaw’ Vizyona Girdi
Antoine Fuqua’nın Yönettiği Boks Filmi ‘Southpaw’ Vizyona girerek sinema severlere merhaba dedi! Film bir boksörün Dünya Hafifsiklet Boks Şampiyonası’nı kazanması akabinde gelişen olayları anlatıyor.

Yönetmenliğini Antoine Fuqua’nın yaptığı, başrollerinde; Jake Gyllenhaal, Forest Whitaker ve Rachel McAdams gibi oyuncular bulunduran film bugün izleyiciyle buluştu. “Son Şans”, Billy Sharp isimli ünlü bir boksörün Dünya Hafifsiklet Boks Şampiyonası’nı kazanması ve sonrasında bir takım kötü giden olaylar ile dağılan hayatını düzeltmek için yaptıklarını anlatıyor. Forest Whitaker filmde “Tick Willis” isimli bir antrenörü canlandırırken eski güzel günlere dönebilmesi için Billy’e yardım ediyor.

Jake Gyllenhaal performansı ile dikkatleri üstüne çekerken spor drama türünde filmleri sevenlerin ilgisini çekebilecek bir film ortaya çıkıyor. Aktörün performansındaki en büyük etkenin amatör olarak boksla ilgilenen yönetmen Antoine Fuqua olduğu ifade ediliyor. Gyllenhaal: “Antoine bana yıllar önce inanmıştı ve bütün süreçte benim neler yapabileceğimi çok iyi biliyordu. Bence birine inanmak, ortaya en iyi işi çıkarmanın kilit noktasıdır.” diyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.