SİYAHKUŞAK

DAĞLAR GÜNEŞİN DOĞUŞUNU ENGELLEYEMEZ!

DAĞLAR GÜNEŞİN DOĞUŞUNU ENGELLEYEMEZ!

Sensei Erdal BUĞA

Dağlar ne kadar yüksek olursa olsun güneşin doğuşunu engelleyemez!!! Ben yaparım anlayışı sona erdi, hep birlikte yaparız anlayışı geldi….
.
“1 oydan bir şey olmaz” demeyin, demek ki oluyormuş…
.
11 Aralık 2021 de yapılan 5. Olağan Genel kurulu ve 7. Genel Kurulu seçimleri yapıldı.

“İşimiz Aşkımız Karate” sloganı ile çıkılan bu yolda büyük aşk ve sevgi topladı.
Türkiye Karate Federasyonu Başkanı adayı Avukat Dr. Aslan Abid Uğuz bu aşka inanmıştı. Tüm kulüplere de pozitif elektrik vererek bu sevgi yolunda birlikte kendisine inanan tüm kulüpler ve delegeler sevgisini, aşkını, sandığa taşımayı başarmıştı.
.
Ercüment Taşdemir son anda yeni bir çatı kurması camiye de büyük tepki aldı ve gelecek oylarda kendisine gelmedi. Tek başına aday olsaydı, eğer kaybetse bile bir dahaki seçimler için çok büyük altyapı yapmış ve çok başarılı olabilirdi. Bu şekilde çatı adayı olduğu için yıkıcı bir çözüm idi!!
.
Bunu sandıkta tepki oylarıyla ve gelmeyen katılmayan kulüpler ve delegeler sandıkta yansıdığını gördük. Avukat Doktor Aslan Abid Oğuz’u destekleyen kulüpler ve delegeler bir saniye bile kendisini yalnız bırakmadı.
.
141 oy Avukat’ Uğuz’a, 132 oy Taşdemir e yazıldı. Bir sandıktaki oylar Aslan Bey’e için büyük heyecan yarattı, 11 oy fark vardı. 2 sandıkta herkese hop oturtup hop kaldıran tansiyonları ve nabız atışlarının tavan yaptığı çok çekişmeli bir seçim oldu adeta… Tarihte başabaş bir şey, dişe diş giden bir mücadele idi ve Avukat kazandı, kendisini destekleyen kulüpler, delegeler ve tüm dostları kutladılar Avukat Dr. Aslan Abid Uğuz ve bu yarışmanın, bu seçimin galibi oldu.
.
Son söz olarak diyorum ki ara sıra kenara çekilip seyretmek lazım bakmak lazım kimde ne kadarız!
Kim bizde ne kadar…
Herkes şapkasını önüne koyup düşünmesi lazım bundan sonra!
.
Seçim sonuçları açıklandığında Ercüment hocanın kürsüye çıkıp yeni başkan adayını kutlayıp tebrik etmesi ve hayırlı olması dileklerini iletmesi, tüm camiada, centilmen bir başkan adayı olduğunu gösterdi.
.
.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.