SİYAHKUŞAK

Metin Şahin, Büyükelçi Cho’ya Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Metin Şahin, Büyükelçi Cho’ya Nezaket Ziyaretinde Bulundu
Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Kore Cumhuriyeti Büyükelçisi Yunsoo Cho’yu makamında ziyaret etti.

Federasyon Başkanı Metin Şahin, Büyükelçi Cho’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Oldukça samimi bir havada geçen ziyarette, Başkan Şahin ve Büyükelçi Cho, ortak projelere imza atma konusunda fikir birliğine vardı.

Başkan Metin Şahin, ziyaretle ilgili olarak, “Türkiye ve Kore Cumhuriyeti arasında uzun yıllara bağlı bir dostluk var. Bizler de bu dostluğu pekiştirmek adına çalışıyoruz. Taekwondo, Kore’nin ana sporu. Ülkemizde de taekwondo yaygın bir şekilde yapılıyor. Bu ortak paydadan hareketle birlikte projeler üretebileceğimizi düşünüyoruz. Taekwondonun daha da gelişmesi ve tabana yayılması için ortak projeler yapma konusunda fikir birliğine vardık” diye konuştu.

Büyükelçi Cho ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye, taekwondo branşında Dünyanın önde gelen ülkelerinden birisi. Birlikte çalışmak her iki tarafa da fayda sağlayacaktır. Metin Şahin’e ziyaretinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Türkiye Taekwondo Federasyonu ve büyükelçiliğimizin bundan sonra ortak çalışmalarda yeniden bir araya geleceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.