SİYAHKUŞAK

Sezer Huysuz Olimpik Milli Takım Judocularını Erzurum Palandöken Kampında Ziyaret Etti

Sezer Huysuz Olimpik Milli Takım Judocularını Erzurum Palandöken Kampında Ziyaret Etti

 

Normalleşme döneminde hazırlık kamplarına başlayan ve ikinci dönem hazırlıklarını Erzurum Palandöken’de sürdüren Olimpik Milli Takımlar kampına Türkiye Judo Federasyon Başkanı Sezer Huysuz ziyarette bulundu.


Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Erzurum Palandöken’de başlayan yükseklik kampında bulunan Olimpik Milli Takım judocularını ziyaret etti.

Kovid-19 pandemi normalleşme döneminde hazırlık kamplarıyla form ve güç toplayan millilere, antrenmanlarda başarılar dileyen ve sağlık konusunda belirtilen kurallara uymalarını isteyen Federasyon Başkanımız Huysuz, “Uluslararası müsabaka takvim süreci yavaş yavaş açıklanmaya başlayacak. Sizleri bu kamplara alarak, yeniden form düzeylerinizi ve güçlerinizi en üst düzeye çıkarmayı planladık. İlk etap çalışmalarınızı oldukça başarılı geçtiğine inanıyorum. Erzurum’daki süreci de aynı şekilde tamamlayacağınızı bekliyoruz. Bununla beraber pandemi sürecindeki sağlık kurallarını göz ardı etmemenizi ve önüne koyduğunuz hedeflere ulaşma yolunda engel olacak sıkıntılardan uzak durmanızı temenni ediyorum. Sizlerin tekrar müsabakalarda başarılı sonuçlara ulaşacağınıza güveniyorum” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.