SİYAHKUŞAK

TKF’DE MUSTAFA KAZIM ÖZBAYRAKTAR OYBİRLİĞİ İLE BAŞKAN SEÇİLDİ

TKF’DE MUSTAFA KAZIM ÖZBAYRAKTAR OYBİRLİĞİ İLE BAŞKAN SEÇİLDİ

 

Esat Delihasan’ın vefatıyla boşalan Türkiye Karate Federasyonu Başkanlığı’na yönetim kurulu kararıyla Başkan Vekili Mustafa Kazım Özbayraktar seçildi.

Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu, Başkan Esat Delihasan’ın vefatından sonra ilk toplantısını İstanbul’da yaptı. Genel Sekreter Ali Bıldırcın’ın da katıldığı toplantı sonrasında yönetim kurulu görev bölümü yaptı. Federasyonda daha önce başkan vekilliğini yürüten Mustafa Kazım Özbayraktar oybirliğiyle başkan seçildi. Tokyo Olimpiyatları sonrası yapılacak genel kurula kadar başkan vekilliği görevini ise Mehmet Kör yapacak.

Esat Delihasan’ın izinde yola devam edeceğiz

Türkiye Karate Federasyonu Yönetim Kurulu toplantı sonrası yayınladığı mesajda merhum başkan Esat Delihasan’ın izinde yola devam edeceklerini açıkladı. Mesajda “Hedefimiz merhum başkanımız dünyanın zirvesine çıkardığı Türk bayrağını orada muhafaza etmek. Tokyo’da kazanacağımız madalyaları da ona hediye etmek istiyoruz. Türk karatesi daha önce olduğu gibi dirlik ve birlik içinde yoluna devam edecek. Federasyonumuz tüm kurulları ile görevinin başındadır” görüşlerine yer verildi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.