SİYAHKUŞAK

Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası Start Aldı

Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası Start Aldı

Gaziantep’in ev sahipliği yaptığı Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası 59 ilin katılımıyla 29 Mart Perşembe günü start aldı. Şampiyonaya 1260 erkek, 944 kız sporcu katılım gösteriyor.

Türkiye Karate Federasyonu’nun ulusal seviyedeki önemli organizasyonları arasında yer alan Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nın resmi açılış seremonisi yapıldı. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle 29 Mart Perşembe günü başlayan şampiyonaya 59 ilden 1260 erkek, 944 kız sporcu katılım gösteriyor.

Şahinbey Spor Salonu’nun ev sahipliği yaptığı şampiyonanın resmi açılış töreni 30 Mart Cuma günü yapıldı. Açılış seremonisine Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan’ın yanı sıra Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz Köken, Türkiye Karate Federasyonu Onursal Yönetim Kurulu Üyesi A. Hikmet Yanartaş, TKF Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Kazım Özbayraktar, Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Gaziantep İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Abdulkadir Turgut, sporcu ve antrenörler katılım gösterdi.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, bu büyük organizasyonun düzenlenmesinden dolayı Türkiye Karate Federasyonu’na teşekkür ederek tüm katılımcılara başarı dileğinde bulundu.

Esat Delihasan, “Onların heyecanı ve mücadelesi bizleri gelecek için motive ediyor.”

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, yaptığı konuşmada, şampiyonaya katılımın önemli düzeyde olduğunu belirterek, “Genç sporcularımızı gördükçe mutlu oluyorum. Onların heyecanı ve mücadelesi bizleri gelecek için motive ediyor. Mücadele eden tüm sporcu ve antrenörlerimize başarılar diliyor, onları bu zorlu mücadelelerinde yalnız bırakmayan ailelerine de teşekkür ediyorum” dedi.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.