BAHRİ TANRIKULU: BUGÜN TÜRK TAEKWONDOSU İÇİN BİR MİLATTIR, TAEKWONDO KAZANDI!

BAHRİ TANRIKULU: BUGÜN TÜRK TAEKWONDOSU İÇİN BİR MİLATTIR, TAEKWONDO KAZANDI!
Türkiye Taekwondo Federasyonu Genel Kurulu’nda başkanlığa hak kazanan Bahri Tanrıkulu, Kurul sonrası medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün Türk Taekwondosu için bir milattır.” dedi.
  TTF Başkanı Bahri Tanrıkulu, genel kurul öncesi zorlu yolda yanında olan Delege, Antrenör, Sporcu ve tüm Taekwondo gönüllülerine canı gönülden teşekkür ettiğini bildirdi.
  Tanrıkulu. “Hiçbir heva ve hevese kapılmadan görevimizin ilk gününden son gününe kadar disiplinle ve emanetin ağırlığının farkında olarak görevimizi yapacağız. Bu yolda yaşı bizden büyük  hocalarımızın tecrübelerinden genç hocalarımızın enerjisinden faydalanıp Türk Taekwondosunu zirveye çıkaracağız.” dedi.
  Taekwondonun kazandığına dikkat çeken Tanrıkulu, “Bir kesimin değil tüm taekwondo camiasının federasyonu olacağız.” diye vurgu yaptı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.