SİYAHKUŞAK

Flaş! Jeet Kune Do Kulelkavido, TWF’na Bağlandı!

Flaş! Jeet Kune Do Kulelkavido, TWF’na Bağlandı!
Flaş! Türkiye Wushu Kung-Fu FederAsyonu’na Aikido, Kyokushin, Wing Chun’dan sonra Jeet Kune Do Kulelkavido adında bir branş daha bağlandı. İlgili branş federasyonun resmi sitesinde duyurularak kamuoyuna yansıdı.

Türkiye Wushu Kung-Fu Federasyonu(TWF) hız kesmiyor! Aikido, Kyokushin, Wing Chun’dan sonra Jeet Kune Do Kulelkavido adında bir branş daha TWF’ye bağlandı. Branşın adı Yüksel Yılmaz’ın özgün felsefesini temsilden ziyade artık Jeet Kune Do Kulelkavido olarak Türk JKD’sini temsil edecek!

Kamuoyuna yansıyan bilgiye göre Yüksel Yılmaz’ın yaymaya çalıştığı ve Jeet Kune Do felsefesi artık Jeet Kune Do Kulelkavido branşı adı altında tanıtılacak. Yılmaz, tüm JKD severleri Bruce Lee’nin hatırasına saygı için onun felsefesini daha iyi idrak etmeye davet ediyor. Bu konuda lanse edilen görüş; ‘Jun Fan Gung Fu (JFGF) programları JKD felsefesi olmaksızın çalışılırsa o JKD olmaz; ama JFGF programlarının dışında bile olsa özgün bir program JKD felsefesiyle çalışılsa o da bir JKD olur’ deniliyor.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.