SİYAHKUŞAK

Taekwondo’da Deprem! Tatar, Aktif Sporculuk Kariyerini Bıraktığını Açıkladı.

Taekwondo’da Şok! Dünya şampiyonu milli taekwondocu Nur Tatar Askari, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, aktif sporculuk kariyerini bıraktığını açıkladı. Milli sporcunun teknik kadroyla yaşadığı sorunlardan dolayı bu kararı aldığı iddia edildi.

Taekwondo’da Deprem! Tatar, Aktif Sporculuk Kariyerini Bıraktığını Açıkladı.

O l a m a z ! Milli taekwondocu Nur Tatar Askari, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama, gündeme bomba gibi düştü! Sporcumuz aktif sporculuk kariyerini bıraktığını açıklarken teknik kadroyla yaşadığı sorunlardan dolayı bu kararı aldığı iddia ediliyor.

2020 Tokyo Olimpiyatları Tatar’sız mı olacak? Tokyo’da yapılacak olan Olimpiyat Oyunları kotasını garantileyen ve özellikle son yıllarda sergilediği başarılı performansıyla dikkat çeken milli taekwondocu Nur Tatar yaptığı açıklama ile sporu bıraktığını duyurması şok etkisi yaptı.

Tatar, “Türkiye adına yarıştığım, bu bayrak altında aldığım her başarı, döktüğüm her alın teri ve verdiğim tüm emeklerimin tam 20’nci yılı oldu. Bugüne kadar birçok problemle savaştık. Düştük, kalktık, büyüdük ama küçüldük. Ben elimden geleni fazlasıyla yaptığıma inanıyorum. Umuyorum Türkiye’ye taekwondoyu hem tanıtıp, hem de sevdirmişimdir. Yaşadığım sıkıntı ve problemlerden ötürü taekwondo hayatımı sonlandırdım. Herkese bugüne kadarki desteğinden ötürü çok teşekkür ederim.” dedi.

“Hayallerim ve hedeflerimden ayıranlara da çok büyük ahdım var.”

“Yanımda olanlara, kazanmam icin dua edenlere minnettarım. Herkes Allah’a emanet olsun. Hayallerim ve hedeflerimden ayıranlara da çok büyük ahdım var. Bilsinler ki mazlumun ahı çıkar” ifadelerini
kullandı.”

“Milli sporcunun teknik kadroyla yaşadığı sorunlardan dolayı bu kararı aldığı iddia edildi. Milli
taekwondocunun bu kararı sporseverleri şaşkınlığa uğratırken, Tatar’ın önümüzdeki günlerde
konuyla ilgili resmi bir açıklama yapması bekleniyor.”

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.