SİYAHKUŞAK

WBO Yarı Orta Sıklet Ünvanı Pacquiao’ya Gitti!

WBO Yarı Orta Sıklet Ünvanı Pacquiao’ya Gitti!
WBO Yarı Orta Sıklet Ünvanı Pacquiao’ya Gitti! Manny Pacquiao, Timothy Bradley’e karşı müsabakayı, 12 raunt sonunda hakem kararıyla kazandı.

Manny Pacquiao rüzgarı ABD’nin Nevada eyaletinin Las vegaskentinde bir kez daha esti. Boksör MGM Grand Hotel’de düzenlenen WBO yarı orta sıklet unvan maçında  32 yaşındaki  yaşındai Timothy Bradley ile karşılaştı. Kariyerinde 57 galibiyet, 6 yenilgi, 2 beraberliği bulunan 37 yaşındaki Pacquiao ile 33 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik elde eden  Bradley’e karşı mücadele verdi.

Filipinli boksör Pacquiao, daha önce bir kez mağlup olup bir kez de yendiği Bradley’e karşı müsabakayı, 12 raunt sonunda hakem kararıyla kazandı. Karşılaşmanın üç hakemin de 116-110 üstün ilan ettiği Pacquiao, böylece boştaki WBO yarı orta sıklet kemerinin sahibi oldu.

Pacquiao, “asrın müsabakası” olarak yorumlanan 2 Mayıs 2015’teki maçta Floyd Mayweather’a yenilmiş olmasına rağmen kendine olan özgüveninden hiçbir şey kaybetmemiş gözüktü. Kazandığı WBO yarı orta sıklet unvan kemeri ona ilaç gibi geldi. Emeklilik sinyalleride veren boksörün yol haritası önümüzdeki günlerde belli olacak.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.