SİYAHKUŞAK

Adem Kılıçcı ve Onur Şipal, “APB Dünya Şampiyonu”

Adem Kılıçcı ve Onur Şipal, “APB Dünya Şampiyonu”
APB Açılış Sezonu Şampiyonu ilan edilen Adem ve Onur’un unvanları “APB Dünya Şampiyonu” olarak değiştirildi.

Dünya Boks Birliği (AIBA), 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na vize almak için ilk kez düzenlenen APB (Aiba Professional Boxing) maçlarında ringe çıkan ve 4’te 4 yapan Milli Boksörlerimiz Adem Kılıçcı ve Onur Şipal’i “APB DÜNYA ŞAMPİYONU” ilan etti.

Ülkemizi Rio’da temsil etmek için 75 kiloda eldiven giyen Milli Sporcumuz Adem Kılıçcı İstanbul’da düzenlenen maçlarda hiç yenilgi almamış ve Apb’de adını “Şampiyon” olarak yazdıran ilk sporcu olmuştu.

Adem Kılıçcı şampiyonluk kemerini almasının ardından bir gün sonra Bakü’de 69 kiloda final maçına çıkacak Onur Şipal’e; “Haydi kardeşim senden de iyi haberler bekliyoruz. Ben şampiyon oldum şimdi dualarımız seninle” demişti.

69 kiloda Onur Şipal Azerbaycan’ın Bakü şehrinde eldiven giymiş ve final maçını da kazanarak APB Şampiyonluk Kemerini alan bir diğer sporcumuz olarak adını Rio Olimpiyat Oyunları’na yazdırmıştı.

APB’nin resmi web sayfasından yapılan açıklamaya göre; daha önce APB Açılış Sezonu Şampiyonu ilan edilen Adem ve Onur’un unvanlarının “APB Dünya Şampiyonu” olarak değiştirildiğini duyurdu. Ayrıca yapılan açıklamada 10 sıklette düzenlenen maçlarda şampiyon olan sporcuların 2016 Rio Olimpiyat Oyunları’na da kesin olarak hak kazandıklarını bildirdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.