SİYAHKUŞAK

Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası Sona Erdi

Dünya Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası Sona Erdi
Güney Kore’de düzenlenen 2.Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası sona erdi. Türkiye, şampiyonayı 1’ü gümüş ve 5’i bronz olmak üzere 6 madalya ile tamamladı.

Dünya Tekvando Federasyonu (WTF) tarafından organize edilen ve Güney Kore’nin Muju kentinde düzenlenen 2. Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nın son gününde 5 sporcumuz tatamiye çıktı. Son gün müsabakalarında erkekler 57 kiloda Taner Baş bronz madalya kazandı.

Son gün müsabakalarının ardından Türkiye, şampiyonayı 1’ü gümüş ve 5’i bronz olmak üzere 6 madalya ile tamamladı. Şampiyonada daha önce bayanlar 59 kiloda Huri Korkut gümüş, 55 kiloda Kezban Şefahat Buğan, 41 kiloda Derya Eşme, 47 kiloda Ahsen Şengün ile erkekler 53 kiloda Anıl Erkin Zeray bronz madalya kazanmıştı. Bayanlarda 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazanan Türkiye, bu kategoride ülkeler sıralamasında 5’nciliği elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nın son gününde bronz madalya kazanan Taner Baş’ı tebrik etti.

Bakan Çağatay Kılıç’ın tebrik mesajında şöyle dedi:

“Dünya Yıldızlar Tekvando Şampiyonası’nın son gününde bronz madalya kazanan Taner Baş’ı kutluyorum. Milli sporcularımız, şampiyonada gösterdiği başarılı performanslarla bizleri gelecek için ümitlendirdi. Şampiyonada sporcularımızın başarılarında emeği geçen herkesi tebrik ediyor, sporcu kardeşlerimizin de bu güzel derecelerini her yıl sürdürmelerini temenni ediyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.