SİYAHKUŞAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nur Tatar’ın Düğün Törenine Katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nur Tatar’ın Düğün Törenine Katıldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milli taekwondocu Nur Tatar’ın Mehran Askari ile hayatını birleştirdiği düğün törenine katıldı.

Nur Tatar’ın Mehran Askari ile hayatını birleştirdiği düğün spor ile siyaset dünyasını bir araya getiren düğüne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan da katıldı. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak , Dış İşleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Hamza Yerlikaya, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel eşlik ederken, geceye Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Kredi ve Yurtlar Antalya İl Müdürü Sabri Ak AK Parti Antalya İl Başkanı Rıza Sümer de katıldı.

Antalya’da düzenlenen  düğün törenine yaklaşık 1 saat kalan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nur Tatar ve eşiyle yakından ilgilendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin ile de bir süre görüştü. Başkan Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunlarına hazırlanan Milli Takım ve büyük katılımlarla gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgiler verdi.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.