SİYAHKUŞAK

Metin Şahin, Katar’ın Başkenti Doha’da Temaslarda Bulundu

Metin Şahin, Katar’ın Başkenti Doha’da Temaslarda Bulundu

Türkiye Taekwondo Federasyonu Başkanı ve WTF Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Metin Şahin, Katar Taekwondo ve Judo Federasyonu Başkanı Mohamed Ahmed Al Sulaiti’nin özel davetlisi olarak gittiği Katar’ın başkenti Doha’da önemli temaslarda bulundu. WTF Başkanı Chungwon Choue ve Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) Başkanı Sakis Pragalos ile Doha’da bir araya gelen Başkan Şahin, taekwondo sporunun gelişimiyle ilgili özel toplantılara katıldı.

Başkan Şahin, Katar’ın dünyaca ünlü haber kanalı El-Cezire ile ortak yayın yapan Bein Sports Kanalı’na da canlı yayın konuğu olurken bir takım değerlendirmelerde bulundu,

Katar’da Türk taekwondosuna büyük ilgi olduğunu gördüğünü belirten Başkan Şahin, iki ülkenin işbirliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. 2015 yılının Katar ile Türkiye arasında karşılıklı kültür yılı olarak ilan edildiğini hatırlatan Başkan Şahin, programda iki ülkenin dostluğuna vurgu yaptı.

Programda taekwondo sporunun gelişimi, elektronik puanlama sistemi ve Türk taekwondosuyla ilgili soruları cevaplayan Başkan Şahin, son olarak, Taekwondo ve Judo Federasyonu Başkanı Mohamed Ahmed Al Sulaiti’ye kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.