SİYAHKUŞAK

Japon Gençler, Türkiye Ziyaretinden Memnun Kaldı

Japon Gençler, Türkiye Ziyaretinden Memnun Kaldı
Gençlik Gemisi Projesi kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın misafir ettiği Japon Gençler, Türkiye ziyaretinden memnun kaldı. Japon Hükümeti gezi ile ilgili memnuniyet raporunu Türkiye’ye gönderdi.

Japon Hükümeti tarafından her yıl düzenlenen Gençlik Gemisi programına geçen sene Türkiye davet edilmiş, Türk Gençlik heyeti de ülkemizi başarı ile temsil etmişti. Bu ziyaretin ardından Şubat ayında 25 kişilik Japon gençlik heyeti kültürlerarası anlayış teması altında ülkemize davet edildi. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’a nezaket ziyaretinde bulunan Japon Gençler,  tarihi ve turistik yerleri gezdiler, Türk aileleri yanında misafir edildiler.

Daha sonra ülkelerine dönen Katılımcı Japon Gençler Türkiye ziyaretine ilişkin gözlemlerini Japon hükümeti aracılığıyla Gençlik ve Spor Bakanlığına bildirdiler. Raporda,” Türk kültürünü, gelenek – göreneklerini ve İslam dinini yakından tanıma şansı bulduklarına dikkat çeken Japon Gençler ön yargılarından kurtulduklarını, İslam dinine ve Türkiye’ye artık farklı bir gözle baktıklarını dile getirdiler.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.