SİYAHKUŞAK

Kıck Boks Gala Gecesinde Şampiyonlar Gecidi!

Kıck Boks Gala Gecesinde Şampiyonlar Gecidi!
Kıckboks gala gecesi Sinan Erdem Arena’da gerçekleşti. Tribünleri dolduran 5 bine yakın seyirci ekran başında milyonlara ulaştı. Heyecan ve gerilimi ringe yansıyan müsabakalarda dolu dolu bir gece yaşandı.

kick-gala-1Geceyi izleyenler arasında ünlü aktör Don Dragon Wilson organizasyona değer kattı. Ümit Karan da izleyenler arasına katılanlardan oldu. Sami Akın’ın İbrahim Dağdeviren ve Hüseyin Gergez ile birlikte organize ettiği gecede Ünlü İşadamı Ergün Gürsoy da konuklara arasında yer aldı.

Gecenin ilk karşılaşması Mücahit Kulak ve Masuod Minaei arasında gerçekleşti. İlk rounda İranlı boksör Masuod Minaei başarılı bir grafik çizdi. Mücahit Kulak ‘da olumlu bir başlangıç yapsada İkinci roundun başlarında yediği yüksek tekme sonucu yerde kalarak ringi nakavtla kaybederek terk etti.

kick-gala-3Gecenin ikinci karşılaşması galibiyet beklediğimiz karşılaşmaydı. K-1 şampiyonu Enriko Kehl ile Erkan Varol arasında gerçekleşti. İlk roundda sporcular rakibine karşı çok üstünlük kuramadı. İkinci roundda aynı paralelde gecerken maçın sonucunu son raund belirledi. Sert geçen bu raundun ardından dikkat çeken Enriko Kehl ortak karar ile kazanan sporcu oldu.

Gecenin üçüncü karşılaşmasında nihayet ilk galibiyet geldi. Adem Bozkurt ile Chris Ngimbi arasında gerçekleşen maçta İlk round bir hayli ortada kaldı. İkinci roundda Bozkurt karşılaşmaya daha üstün başladı Son roundda iki boksörün kazanma hırsı tavan yaptı. Nakavt çıkması beklenen maçı kazanan taraf Adem Bozkurt oldu.

kick-gala-4Zabit Samedov ile Mert Akın arasındaki karşılaşma gecenin ana ve son karşılaşmasıydı. İlk round yüksek başladı. Gecenin ana maçında kazanmak isteyen iki sporcu hakimiyet kurmak istemesine rağmen bu tempo ikinci raunda yansımadı. Üçüncü roundun sonunda üstünlüğü belirlemek hakemlerin kararına kaldı. Hakemler skoru 2-1 ile Zabit Samedov galip geldi.

Bayan sporcumuz Trabzonlu Sabriye Şengül geceyi galibiyetle kapattı. Şengül tartıda üzerine yürüdüğü rakibine puanla üstünlük kurdu ve değerli bir galibiyet aldı. Sabriye yumruk versiyonlarında rakibine göre daha üstün dövüştü. Bokstaki step ve ayak oyunları sporcumuzun hakim öduğu bir dövüş tarzıydı ve bunu sergiledi. Rakibi Soumeya Sammoudi tekmeleri daha fazlaca kullanarak dikkat çeksede sporcumuz Şengül’ün tekmeleri eksik olmadı. Kazanan taraf Şengül oldu. Tartıda başlayan kapışma maç sonu ortak poz ile dostca sonuçlandı.

Gecenin yapılan maçlarında İsmail Uzuner İranlı rakibi Mohsen Behzadifar’ı mağlup ederek dikkat çeken bir maç ortaya koydu. Resul Uzun ile Dawid Baziak arasındaki maç rakibin zaferi ile son buldu.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.