SİYAHKUŞAK

Muhammed Ali, Manny Pacquiao Destekliyor!

Muhammed Ali, Manny Pacquiao Destekliyor!
Geçtiğimiz günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan Boks dünyasının efsanevi boksörü Muhammet Ali, Filipinli Manny Pacquiao’yu destekliyor.

38 yaşındaki Floyd Mayweather ile 36 yaşındaki Manny Pacquiao arasındaki yaklaşık 300 milyon dolar ödüllü yarı orta sıklet unvan maçı, öncesi tüm hazırlıklar devam ederken Muhammed Ali’nin kızı Rasheda, TMZ adlı magazin haberleri sitesine açıklamalar yaptı. Eski ağır sıklet boks şampiyonunun kızı, babasının, Mayweather ile Pacquiao arasındaki tarihin en yüksek ödüllü maçında Filipinli Pacquiao’yu destekleyeceğini ifade etti.

Ali’nin desteklediği Manny Pacquiao, 17 Aralık 1978’de Bukidnan Filipinler’de altı çocuklu bir ailenin dördüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Dünya boks şampiyonu Manny Pacquiao, 2014 Ağustos ayı itibariyle 63 tane maç yaptı. Manny Pacquiao, 56 kez galip, 5 kez mağlup, 2 kez de berabere kaldı. 8 kez dünya boks şampiyonluğu kazandı. Yaşadığı bir şampiyonluğun ardından kısa bir süre sonra Hollywood’a giderek, dövüş stilinde devrim yaratmasına neden olan antrenörü Freddie Roach’la tanıştı.

Şu sıralar Muhammed Ali, konuşmakta da zorluk çekiyor ve hastalığı yüzünden evden çıkamıyor.

ETİKETLER:
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.