SİYAHKUŞAK

Şok! Muay Thai’de Dünya Kupası’na Gidecek Bütçe Yok!

Şok! Muay Thai’de Dünya Kupası’na Gidecek Bütçe Yok!
Türkiye Muaythai Federasyonu, “bütçe yetersizliği ve borçlanma yasağı” nedeniyle İFMA Dünya Şampiyonası’na katılma yolunda ödenek bulunmadığı için sorun yaşıyor!

Federasyonun 2015 yılı faaliyet planında yer alan ve 12-24 Ağustos tarihleri arasında Tayland Bangkok kentinde yapılacak olan Dünya Kupası’na katılamıyor! İnanılması zor olayda federasyon bütçe sorunu nedeniyle pas geçtiği şampiyonayı federasyonun kafile listesinde adı bulunan antrenör ve sporcuların kendi imkanlarıyla katılabilmesine yeşil ışık yaktı!

İFMA Dünya Kupası Federasyonun faaliyet planında yer alıyor ve 12-24 Ağustos 2015 tarihleri arasında Tayland Bangkok kentinde yapılacak. Faaliyete 2015 Yılı Türkiye Muaythai Şampiyonası’nda Büyükler A-B Divisyon ve Büyük Bayanlar kategorilerinde 1. Olan sporcuların katılması uygun görüldü. Federasyonun bütçesi yetersiz ve borçlanma yasaklamaları dolayısıyla ödenek bulunamadı.

Öte yandan Türkiye Muay Thai Federasyonu, Büyükler A-B Div. ve Büyük Bayanlarda kategorilerinde 1. Olan sporcuların Federasyon imkanları ile faaliyete katılmak üzere gönderilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğüne görüşme ve girişimler devam ediyor.

Listede ismi bulunan ve kafilede görev verilmesi düşünülen Yönetici, İdareci, Hakem, Doktor vs görevli ile Antrenör ve Sporcuların tüm giderleri kendi imkanları veya bulacakları destekçi, sponsor aracılığı ile faaliyete katılmalarına müsaade edilebilecek.

Ayrıca, 2015 Yılı Alt ve Üst Gençler Bay ve Bayanlar kategorisinde 1. Olmuş sporcular isterlerse tüm giderleri kendi imkanları ile katılmak koşulu ile faaliyete katılmalarına müsaade edilecek.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.