SİYAHKUŞAK

“Desteklerimize Kesintisiz Devam Edeceğiz”

“Desteklerimize Kesintisiz Devam Edeceğiz”
Antalya’da düzenlenen Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası’nı yerinde takip eden Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, “Şampiyon sporcular olabilmeniz için desteklerimize kesintisiz devam edeceğiz” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Antalya’da düzenlenen Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası’nı yerinde takip etti. Sporcularla yakından ilgilenen Bakan Bak, burada yaptığı konuşmada, “Geleceğin Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonları bu salonlardan çıkacak. Şampiyonaya katılan sporcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Sporcularla tek tek ilgilenen Bakan Bak, şampiyonaya katılan gençlere önemli mesajlar verdi. Bu şampiyonaların önemini anlatan Bakan Bak “Geleceğin Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonları bu salonlardan çıkacak. Bakın Dünya şampiyonu taekwondocumuz Zeliha Ağrıs aramızda. Sizlerin de şampiyon sporcular olabilmeniz için desteklerimize kesintisiz devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Taekwondo Minikler Türkiye Şampiyonası’na katılan sporcularla yakından ilgilenen Bakan Bak konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Şampiyonaya katılan hakemlerimize, antrenörlerimize ve sporcu kardeşlerimize başarılar diliyor, onlara destek olup spora yönlendiren kıymetli ailelerine yürekten teşekkür ediyorum.”

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.