SİYAHKUŞAK

Enes Erkan, Altın Madalyanın Sahibi Oldu…

Enes Erkan, Altın Madalyanın Sahibi Oldu…
Karate Milli Takımımız, oyunlarda bugün başarılı bir performans sergilerken,  tatamiye çıkan milli sporcularımız 1 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.
Enes Erkan, altın madalyanın sahibi oldu.
Crystal Hall’de yapılan müsabakalarda, erkekler kumite +84 kiloda tatamiye çıkan Enes Erkan, Sırp Slobodan Bitevic’i 2-1 mağlup ederek adını finale yazdırdı. Erkan, Alman Jonathan Horne ile yaptığı final maçını da aynı skorla kazanarak,  madalya kürsüsünün en üst basamağında yer aldı.
Kumite 84 kiloda yarışan Uğur Aktaş ise, Yunan Michail Georgios Tzanos ile mücadele ettiği yarı final maçını 2-1 kaybetti. Kosovalı Alvin Karaqi’nin karşısına çıktığı 3’üncülük maçını, 4-3 kazanan Aktaş bu sonuçla Avrupa Oyunları’nda bronz madalyayı boynuna taktı.
Kadınlar kumite +68 mücadele eden Meltem Hocaoğlu, yarı finalde karşı karşıya geldiği İsveçli Hana Antunovic’i 3-2 yendi. Hocaoğlu, daha sonra Hırvat Masa Martinovic ile altın madalya mücadelesi verdi. Tatamiden 5-0 mağlup ayrılan Hocaoğlu, gümüş madalyanın sahibi oldu.
Kata’da 2 Bronz Madalya…
Erkekler katada tatamiye çıkan Mehmet Yakan, yarı finalde karşılaştığı İtalyan Mattia Busato’ya 3-2 yenilmesi sonrası 3’üncülük maçında Fransız Minh Dack’ın karşısına çıktı. Sergilediği performansla 5 hakemden 4’ünün oyunu alan Yakan, bronz madalya kazandı.
Kadınlar kata kategorisinde  ise Türkiye’yi temsil eden Dilara Bozan, Fransız Sandy Scordo ile yaptığı yarı final müsabakasını 3-2 kaybetti. 3’üncülük maçında Alman Jasmin Bleul’ün karşısına çıkan Bozan, performansıyla 5 hakemin de oyunu alarak Avrupa Oyunları’ndan bronz madalyayla ayrıldı.
BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.