SİYAHKUŞAK

Esat Delihasan, “Sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyoruz.”

Esat Delihasan, “Sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyoruz.”

Gaziantep’in ev sahipliği yaptığı Minikler ve Yıldızlar Türkiye Karate Şampiyonası’nın resmi açılış töreni, 59 ilin katılımıyla düzenlenirken seremonide konuşan Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, “Sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyoruz.” dedi.

Türkiye Karate Federasyonu, Sportif başarının yanında sosyal sorumluk alanında da önemli projelere imza atmaya devam ediyor. TKF yine bir ilki gerçekleştirerek uzman hekimler tarafından kalp taraması yapıldı.

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü’nün desteğiyle tüm katılımcılara uygulanan sağlık taramasının önemine de dikkat çeken Başkan Esat Delihasan, “Türkiye Karate Federasyonu olarak sosyal sorumluluk projelerine de büyük önem veriyoruz. Sportif başarıyı hedefleyen bir değil, hayatın içinde olan, yaptığımız çalışmalarla insanların hayatına dokunan bir federasyon olmayı hedefliyoruz. Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğümüz’ün vermiş olduğu destek çok önemli. Daha önce gerçekleştirmiş olduğumuz kan bağışı, tekerlekli sandalye, kök hücre kampanyalarıyla vatandaşlarımıza umut olmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.